HOMECOMING WEEK OVER

Heihei. Nå er det søndag, allerede. Her sitter jeg nede i stua i pysjen og spiser scones. Sagt i et tidligere innlegg, det har skjedd mye den uken. Skal prøve og oppsummere det kort med en del bilder og litt tekst.

Onsdag:

Det var Wacky Tacky day. Etter skolen hadde vi dobbel cheer practice. Og gjorde litt lekser når jeg kom hjem, men rakk ikke stort mer.Torsdag:

Torsdag skulle man bare ha på noe grønt. School spirit. Grønn er fargen vår. Har dessverre ingen bilder. I tillegg hadde vi Rally på skolen. Rally er at ''nesten'' alle sporter opptrer med et program. Vi cheerleadere kjørte vår rutine, noe som gikk helt greit. Men var litt skummelt, siden hele skolen så på.

 

Fredag:

Hadde min første presentasjon i U.S history, var veldig nervøs. Vi hadde også en kortere skoledag enn vanlig, fordi vi gikk i parade til Sonoma Plaza. Jeg gikk selvfølgelig med cheerleaderne mine! Når vi kom frem skulle alle kandidater til homecoming queen og king opp på scenen, hvor de ble spurt en drøss av spørsmål. En venn av meg Brittany var nominert, men vant ikke. Senere på kvelden var det klart for fotballkamp. Både jv og varsity. Under hele jv sin kamp gikk jeg rundt og tok bilder (Mamma, denne helgen har jeg vært kjempeflink til å ta bilder). Vi vant varsity kampen, som er dem jeg heier for!! Det var utrolig gøy, men jeg holdte på fryse hjel der jeg sto i skjørt og topp på sene kvelden.

 

Lørdag:

Dro til pumpkin patch med Sharon, Jim, Seamus, Sofie, Emil og Kaileigh. Morsomt å oppleve det! På kvelden var det tid for homecoming dance. 

 

Tid for dans#utveksling

-9na

Én kommentar

Nicholas
-20.10.2013 kl:23:09


i really like this! it is cool to read your storys. keep on making them :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits