ADVARSEL, LANGT INNLEGG

Wow, hvor skal jeg begynne? Jeg har har gjort mye og opplevd masse de siste ukene, samtidig som jeg har gjort lite og har hatt ett par late dager. Det har gått mange dager og uker siden sist. Og jeg har vel egentlig ikke glemt det, jeg bare er så lite flink til å ta bilder og finne inspirasjon. Det bør bli et av mine nyttårsorsetter. Jeg ser at forrige gangen jeg blogget var 7. Desember, så da blir det oppdatering siden det. Forresten løpingen min startet bra, men endte ikke fullt så bra. Det blir også et av mine mål for det nye året, problemet er bare at hofta mi ikke er særlig god.

 12. Desember - Danceshow. Klassen min so heter ''Advanced Dance'' hadde show denne dagen. Dansene ble laget av elever og selvfølgelig performed av studenter. Dette var vår finale eller eksamen i denne klassen. Alt gikk bra når det gjaldt mine danser og jeg var i grunn ikke noe nervøs. Etter showet fikk jeg blomster av vertsmor, og jeg var den eneste som fikk av alle. 14. Desember - IEC Gingerbread Party. Jeg har også fått ny IEC, det vil si en EF representant som har ansvar for meg, og passer på at alt går som det skal! Dette var første gangen jeg møtte henne, siden jeg ikke kunne i November. Hun er veldig koselig. Møtte også alle andre utvekslingsstudenter hun har ansvar for og deler av vertsfamilien deres. Det var veldig koselig å møte to norske jenter også. Det var en morsom dag! Har ingen bilder.

 

15. Desember - Denne dagen tilbringte vertsfamilien og jeg i Sacramento. Først kjørte vi til et stort kjøpesenter, hvor vi gikk rundt i forskjellige butikker før vi spiste på et super kult sted, der jeg fikk gratis milkshake. Deretter dro vi på en gudstjeneste, en Lucia fesival i kirken. Og helt til slutt så vi på et julespill i Old Town, Sacramento.  

18. Desember -  Første dagen med finaler. Hadde først spansk, så U.S. history hvor jeg fikk læreren til å gråte, mine presentasjoner kan være rørende i blant. Begge to kjempebra. Dagen etter hadde jeg dans, men den hadde vi allerede hatt så vi bare koste oss og spiste kaker. Til sist hadde jeg Video noe som tok 15 minutter så det ble film resten av dagen.

 20. Desember - Startet dagen med matte finalen og til sist engelsk. Gikk vel helt passe greit. Kunne vel gått bedre. Etter alle finaler var ferdig dro Sofie, Austin og jeg til kjøpesenteret. Var bare jeg som gikk rundt og kjøpte julegaver, og ett par sko til meg selv. Sofie hadde ikke penger. Og Austin er jo gutt, haha. Var likevel en veldig koselig tur. Det var også første gangen jeg tok bussen hjem, og alle menneskene på bussen var jo hyggelige. 

 21. Desember - Gingerbread Party. I dag hadde vi alle ventet lenge på. Vertsmor hadde laget 70 pepperkakehus for denne festen og det ble en fin suksess. Jeg fikk hvertfall høre at jeg var mer kreativ enn det hun trodde. Sofie sov også over.
24. Desember - Christmas Eve. For en annerledes dag! Begynte dagen med å se på Reisen til Julestjernen. Deretter skypet jeg med familien min. Ordnet meg, og skypet med Liv-Iren. Så dro vi til broren til vmor, Bucks. Hvor hele familien til Jenine var. Så da møtte jeg alle dem. I tillegg kjørte jeg også firehjuling og go-kart. Vi tok også med mandelflarna jeg bakte og de falt i smak hos de voksne kan du si. Andy kommenterte i hvertfall at det var ikke vits å spise noe annet på dessertbordet, så lenge vi hadde mandelflarn der. Etter dette besøket dro vi en tur til kirken.
25. Desember - Christmas Day. Denne dagen kan jeg leve lenge på. Så annerledes og rart, men det vil ikke si like bra. Vil vel kanskje alltid synes at julefeiringen i Norge er bedre, fordi det er jo det jeg er vandt til. Startet dagen med å åpne gaver. Kan med sikre ord si at vfamilien min er gal. Fikk så mye av de! Fikk også veldig fine gaver fra min virkelige familie. Senere dro jeg til vfarfar og vfarmor. Vfarfar er delvis norsk, ikke at han kan så mye, men han har ført en tradisjon videre med norsk lefse. Så morsomt var det at han lærte meg dette og jeg fikk prøve og lage noen. På ettermiddagen kom de til oss, i tillegg til noen venner av familien og søsteren til Steve. Steve har flest bilder fra denne dagen.
 29. Desember - Berkeley. Vi spiste på en pizza restuarant, hvor man kunne gå opp til disken og velge ut hva du ville ha på pizzaen. Kjempe gøy og morsomt. Videre gikk turen til en Nordic Shop, men den var ikke åpen.. Så vi skal tilbake. Ikea var neste stopp og vi fikk kjøpt litt nødvendigheter. Vfar nektet meg å betale for mitt igjen. Jenine kjøpte også 24pack av Cider og punchruller. Til slutt kjørte vi innom et kjøpesenter. Hvor vi tilbringte mest tid på en bokhandel. Første gang jeg har sett en stor bokhandel her. Finfin dag.Har selvfølgelig gjort mye mer, men blir å ta med det viktigste. Kommer et annet innlegg om Nyttårsaften. Den var ganske annerledes enn hva jeg er vandt til. Nå er det også sette opp blogging som et nyttårsmål.

-9na

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits