NYTTÅRSAFTEN

Dette var også en veldig annerledes dag. Planen var at vi skulle dra til stranda, men det ble droppet etter at vi spiste på en litt sugen restuarant og det gjorde oss alle i litt dårlig humør. Så vi dro hjem. Ellie og jeg gikk over med blomster og pepperkakehus til Sharon som hadde bursdag. Deretter gikk vi hjem og spiste middag. Jenine, Ellie og jeg tok på oss ansiktmasker. Så ble det til slutt ''Beauty and The Beast''. Garrett var veldig nærme ved å sovne rett før midnatt, men alle ungene holdt ut. 

Det var ikke noe spesielt over denne dagen, slik som i Norge. Ingen raketter ute. Ikke noe stort måltid. Man trenger heller ikke pynte seg. Og selvfølgelig ingen av min familie og venner fra Norge. Synes det var litt vanskelig denne dagen. Jeg skal være ærlig. Jula er hard. For vi har så mange fine tradisjoner hjemme og som sagt er jo det jeg er vandt til. Likevel må jeg si at jeg har klart meg bedre enn jeg hadde trodd. Skulle fortsatt gjort mye for å være hjemme med familien og vennene mine. Ellers resten av dagene har det bare vært late dager. Har ikke vært helt i form så det er vel egentlig like greit. 

-9na

4 kommentarer

peaceful
-04.01.2014 kl:05:11


Fin blogg :)
-08.01.2014 kl:03:14


Åhh heg vet så godt hva du snakker om! Følte det samme selv jeg men det her går så bra! Jeg har også klart meg bedre enn jeg trodde jeg skulle, og nå går det fort frem mot sommeren også! <3 glad i deg nina
ncng
-10.01.2014 kl:02:16


peaceful: Tusen takk :-)
ncng
-10.01.2014 kl:02:17


Anonym: Det er godt å høre! Ja, det går utrolig fort :-o Glad i deg også <3

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits