ncng - Utveksling i California 13/14


ELISE OG NINA

Heihei. Forrige uke, eller fra mandag til lørdag var familien min fra Bergen hos oss. Jeg har jo begynt og jobbe, så fikk derfor ikke så mye tid med de, men koselig var det uansett! På fredag bestemte Elise og jeg oss for å ta noen fine bilder, for det er det jo i grunnen lenge siden jeg har gjort. Resultatet ble vellykket!! Her er noen smaksprøver. Synes bilder blir så enormt fine i skogen!Likte du noen? Jeg hadde det hvertfall kjempe gøy med kusina mi <3

-9naFINALLY

YEAH. Endelig! Det tok sin tid! Macen er her og det er den jeg blogger fra nå. Det er litt rart å endelig ha Mac, hatt lyst på det så lenge. Så nå blir det blogging ofte! Lover ikke hver dag, men mange ganger i uken. For jeg går ikke akkurat rundt og tar bilder av alle jeg blir kjent med nå for tiden. ÅÅÅ, så glad! Skal prøve og poste en del av bildene jeg har tatt under campen og her hittil snart. 

I dag har jeg hatt u.s history, video, advisory og engelsk. I tillegg har vi en pause på 15 minutter og 50 minutter lunsj. Hver time varer som regel 90 minutter, så lenge det ikke er onsdag. Da har vi alle fagene vi 45 min. Vi har A, B og C dager. Vet ikke om det sier dere noe? 

Fornøyd jente det her!

#utveksling

-9na

Stikkord:


HJEMME FRA KROATIA

Ja,dere da er jeg hjemme fra Kroatia. Egentlig var jeg hjemme i går. Jeg har hatt det veldig fint og været har vært topp. Altfor varmt for min del. Sier jenta som skal bo i California i 10 måneder, haha. For å være ærlig har jeg lengtet litt hjem, men det er kun fordi jeg har så få dager igjen. Mamma har også vært litt bekymret for meg de siste dagene. I følge henne blir jeg stillere og stillere for hver dag. Det er vel i grunnen sant. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg og hva jeg skal si. Jeg vet bare at jeg kommer til å savne de hjemme så enormt. Men meningen med dette innlegget var egentlig bare å vise dere noen bilder fra vakre Kroatia. 

Vi altså mamma, Jon og jeg leide en leilighet i et område som het Amarin. Den var ikke akkurat førsteklasses, men det var greit. Utsikten som dere ser under, kunne vi ikke klage på i hvertfall. På søndagen kom også Sofie, Sivert, Heidi og Jan Arne. Dagene gikk som regel mest til soling og bading, ikke noe bombe vel. På kveldene var vi stort sett ute og spiste hver dag, og dro på tur til gamlebyen Rovinij, og også Pula en dag. Rovinij er et utrolig nydelig sted og jeg anbefaler stedet hvis noen er eller skal til Kroatia. Klar for litt bilder?

 Min avskjed med bestevennen min. Hun kommer ikke hjem før jeg drar, så jeg måtte si hade der.

-9naBILDEDRYSS, DE SISTE UKENE

Hei. For en fin dag dette er! Jeg ser at mitt forrige innlegg var på lørdag, og det var heller ikke særlig bra, så nå skal det strammes inn her. Men det blir etter neste fredag. Skal jo til Kroatia i en uke fra i morgen av og tviler på at det er nett der. Så nå er jeg ferdig med sommerjobben min og det er veldig deilig. Kan ikke akkurat si at det var deilig å starte klokken sju på morgenen, og stå opp tidligere enn jeg vanligvis gjør når jeg skal på skolen. Men det var verdt det, for jeg trenger virkelig alle pengene jeg kan skaffe meg. Vel, siden jobben har tatt mye av min tid og jeg har gjort noe etter jobben absolutt hver gang, ble det ikke tid til blogging. Synes det i grunnen er greit å sette jobben,venner, familie og trening i sentrum før jeg drar. Derfor kommer det nå et bildedryss fra de siste ukene :-)

 

HYTTA MED PAPPA, JON, LINN OG MAX.
 

ALLSANG PÅ GRENSEN MED CALIFORNIA JENTENE. AMANDA FIKK TIL OG MED BLOMSTENE TIL ROBIN. 

ELIN HAR VÆRT PÅ AVSKJEDSBESØK. SER HENNE KANSKJE EN GANG TIL.

 

 

HYTTEHELG NUMMER 2

 

 

OG JEG HAR LAGET VERDENSBESTE MIDDAG. OPPSKRIFT?

 

Likevel viser ikke disse bildene stort mye. Jeg føler jeg har brukt tiden min veldig godt. Nå må jeg nesten pakke, og rydde. Skulle gjerne trent også, men det blir ikke tid i dag. Rommet mitt er bomba. Nå tror Sofie antageligvis ikke på meg, siden jeg kaller noen klær på gulvet rotete. Men nå har jeg virkelig mye klær på gulvet. Sett i gang!

-9na 

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

August 2014. Juli 2014. Juni 2014. April 2014. Februar 2014. Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits