ncng - Utveksling i California 13/14


AURORA 16 ÅR!

Gratulerer med dagen, herlige søskenbarn <3 

17 år i dag!

Tiden går fort. Allerede 17? Føles ut som jeg ble 16 i går. Jeg har hatt en travel dag, men det synes jeg egentlig bare er bra.

-9naShine bright

Da er denne dagen nesten over allerede. Hei, hvor det går. Jeg synes dagene flyr unna, samtidig som det går sakte til avreise. Dagen i dag har gått til slappe av pga hodeverk, trening og lesing til prøve. I morgen dere, har jeg bare 1 time på skolen! Hvor deilig er ikke det! Men har jo fortsatt en del å ta tak i jeg, så skal ikke se bort ifra at jeg bare misbruker tida mi. Jobber best under press, ved noen tilfeller.

Forrige forrige natt, var det en utrolig vakker måne. Har egentlig aldri sett slik på månen før, men jeg ble stående lenge å titte på den. Den var så fin! Det fikk meg til å reflektere på mye rart. Men blir selvfølgelig ikke like bra på bilder.

-9naGårsdagen: 17.mai

Heihei dere! Kjempe herlig dag i går. Elsker virkelig 17.mai. Hadde litt vondt i hodet, men det varte heldigvis ikke lenge. Jeg startet dagen med å ta på meg bunaden for å gå i tog sammen med mine venner. Deretter litt senere var jeg i kirken. Måtte få med meg Norges nye jubeliumsang som er laget av Grethe og pappa. Ordøreren var også på plass og de fikk hver sin blomst fylt med klapping. Det var godt jeg satt alene oppe på galleriet, fordi lille meg begynte og gråte. Litt rart å si det, men ble bare så utrolig stolt og rørt. Så når pappa skulle opp for å spille på orgelet ga han blomstene til meg. Enda mer rørt. Haha. Pappa ble også interjuvet av NRK. Etter dette spiste jeg med ''familien''. Er så utrolig takknemlig at mamma og pappa kan være sammen til tross for at de er skilt, og pappa har ny dame. Det betyr mye for meg! Turen gikk hjem og jeg sovnet i en halvtime. I tillegg fikk jeg 500kr av naboen for å ha lagd cookies til henne. Det var ikke akkurat lett å ta de imot. På kvelden var det jentekveld hos Johanne med Ingrid og Elin. Alt i alt kjempe koselig. I tillegg til det ekstreme fine været, som gjorde at jeg smeltet i bundaden.

Noen bilder fra igår.

-9na Hallo fra Torp

Nå sitter jeg på flyplassen og spiser. Venter på flyet som går ti på sju. Men det er helt greit for her har jeg både nett og bøker .

-9naDagens outfit

God dag dere! I dag er det sol og varme, herlig! Typisk at det regner i Trondheim når jeg kommer dit vel. Har rukket og ta noen antrekks bilder i dag, må bare si at det ikke er helt meg, haha. Men vi kjører på! Har hatt god tid i dag, og det er veldig deilig. Føler vel egentlig at jeg burde gjort noe hjemme for mamma meeen.

Jakke - Carlins, Genser - H&M, Bukse - Bik Bok, Sko - ?, Veske - ?

Ops, nå begynner jeg å bli sulten igjen. Men nå må jeg jo gå.. Ha en strålende dag! :-)

-9na


 Pakket og klar til Trondheim

Heihei, sen oppdatering her. Akkurat nå ligger Katerina i sofaen, mens jeg sitter i senga. Vi har det veldig gøy altså, haha. I morgen begynner jeg ikke før kvart på ett på skolen, og har kun to timer naturfag. Skal ha skoleskriving hjemme i engelsk hjemme først, som bare er retting. Deilig.

I morgen drar jeg til Trondheim for å besøke søskenbarnet mitt Elise og Hanne fra språkreisa. Det blir koselig! Derfor blir det fri på onsdag, og skal være der helt til søndag. Da tar jeg toget hjem med Hedda som varer i mange mange timer. I morgen er det heldigvis fly, men er nok ikke fremme hos Elise før i ti tiden. Håper på noen fine dager i Trondheim/Orkanger.

 

Har hatt veldig vanskelig for å pakke de siste x timene, men nå har jeg omsider bestemt meg. Alt er nesten klart!

-9na

Lykke

Hei, og god natt må jeg vel nesten si. Nå har jeg en god nyhet å komme med. Og jeg er så glad! Har nemlig kjøpt meg speilrefleks. Endelig, sier jeg bare! Det var jammen på tide. Har gått i mange år og siklet over et slikt kamera. Både fordi det tar bra bilder, og jeg liker og ta bilder av det meste. Spesielt naturen. Men hele poenget var tanken på reisen jeg snart (forhåpentligvis) legger ut på. Da skal det være mange mange fine bilder, som jeg kan titte på da jeg blir gammel. Og selvfølgelig bilder for de hjemme. Fikk kjøpt meg både minnebrikke, veske og en forsikring samtidig, så jeg svidde av del tusenlapper. Og det svir ganske hardt i lommeboka for en som meg. Heldigvis hadde jeg gavekort med en grei sum på. Nå mangler jeg bare Mac! Egentlig også Ipod, siden den er sporløst forsvunnet. Min andre.....

Man ser klart og tydelig at dette bildet er tatt med mitt lille canon kamera. Nå gleder jeg meg bare til å bruke det fremover. Blir vel kanskje noen bilder i Trondheim til neste uke også :-)

-9naWhy not be a cheerleader?

Som sagt var jeg med på High School Musical med Diorama i starten av April. Det var bare noe for seg selv. Jeg var Cheerleader sammen seks, sju andre. Og vi hadde derfor fått spesiallagde drakte til dette. Måtte jo bare ta noen bilder i den, og den sitter ganske fint på. Men grunnen til innlegget er rett og slett fordi jeg vurdere å melde meg inn i Cheerleader gruppa på High Scool. Har også tenkt på drama. Så nå må jeg velge, har virkelig ikke peiling på hva jeg vil mest..

-9naLet's go to the Gym

Hei! Nå er på tide med en liten oppdatering. Stikker snart til sats. Tenkte egentlig å trene i skogen, men så er ikke jeg så flink til å løpe og presse meg selv, med mindre det er andre tilstede.Har heldigvis ikke blitt helt stiv enda. Og nå ar jeg skikkelig motivasjon til å bli myk igjen. Så håper på bedre resultat senere en gang.

I dag har jeg ikke noen spesielle planer. Tar dagen som den kommer. Skal selvfølgelig på Sats nå. Burde vel egentlig ha vært der for lenge siden, men jeg unnet meg selv å sove lenge i dag. Det er det veldig lenge siden jeg har gjort. Men etter det vet jeg ikke. Bør jo helst utnytte sola :-)

-9na

Good night

Nå er jeg sykt trøtt. I tillegg verker hodet ganske mye nå, derfor bærer det til sengs. Skal bare gjøre noen småting først.
-9naGratulerer med dagen!

I dag har både mamma, Katerina og Max bursdag. Jeg er kjempe glad i dem alle!

Verdensbeste mamma<3
-9naTilbake

Nå er alle HSM forestillingene ferdig, og det er både trist og deilig. Men det har vært kjempegøy. Og vi har bare fått skryt! Dermed har jeg litt bedre tid. Det var ikke enkelt å øve til prøve forrige uke, når jeg nesten hele tiden var på Sarpsbprg Scene. Men jeg greide det jo.

Nå driver jeg og lager lapper. En litt sunnere variant. Det er bare noe av det beste!

-9naLife goes on

HSM

Nå er det jammen klart for trening igjen! Hver eneste dag! Jaja. Det er jo selvfølgelig gøy, men slitsomt og får ikke tid til stort annet. For dere som ikke skjønner noe, så skal jeg være med på High School Musical. Altså Diorama sang dans og drama har snart premiere. Og jeg er cheerleader, heh. Så det kan jo bli morsomt det. Så derfor er det trening hver eneste dag i MANGE timer..

-9naBusy lady

Heihei. Nå har jeg det sykt travelt. Likevel ligger jeg i sofaen og slapper av. Drar straks på HSM trening, noe som det er hver dag i to uker i 4 timer om ikke mer. Skjønner ikke helt hvordan skolen skal gå :-/ nå må jeg hive i meg noe mat, lese litt samf og skifte før jeg drar.

Ha en fin dag!
-9naPåskegodt

 Oj, tredje innlegget i dag. Hva driver jeg med? Bare på pc'en?Neh. Fra torsdag til søndag var jeg hos pappa. Der fikk jeg et påskeegg. Men da jeg kom opp til mamma lå det jammen et på senga der og. Jeg som skulle være sunn fra i dag av? Det går jo ikke an med alt det godteriet jeg har fått. Så får vel begynne neste uke, da er jeg sikkert en bolle, ehe. Blir litt oppgitt over meg selv nå. Jaja. Kjekt å få to i år da, for neste år blir det ingen..-9naAll I want is: Summer-9na Påsken snart over..

Hey. Må nesten si ''God Påske'' før den er over. Nå er allerede ferien ferdig, og det er stund til neste. Heldigvis en del fridager. Dagene må bare gå fort for min del! Og det at sola skinner og varmen begynner å komme, er bare herlig. Vi lengter jo alle etter sommer.

I dag skulle jeg egentlig ut å trene, men det er 50 minutter å gå. Det gidder jeg ikke. Kjedelig å være hjemme alene sånn sett. Mamma kom hjem nå, men hjelper ikke stort da treningssenteret stenger snart. Skal uansett spise middag med mamma ute nå straks. Håper på å få øvelseskjørt litt i dag også, hvis jeg tør...

-9naFanget

Det beste jeg vet om når det er ferie, er å lese. Jeg føler at jeg kanskje ikke utnytter dagen. Men det er nesten ingenting som kan måle seg med en god bok. Sitte ut i sola, mens den varmer. Lese i boka og du føler at man er i drømmeland. Alt annet enn virkeligheten. Må si jeg blir ganske skuffa noen ganger, når boken er ferdig. Selvfølgelig bra om det er en lykkelig slutt, men så tenker jeg hvorfor kan ikke dette skje meg? Når jeg leser er jeg helt klart i min egen lille verden. Det er klin umulig å snakke med meg da.

Så helt enkelt og greit blir jeg fanget. Det går ikke an å legge den fra seg. I denne ferien har jeg fått lest to bøker. Fugl Føniks (Hunger Games 3) og Chain Reaction (Perfect Chemistry 3). Og begge var veldig bra! Blir ikke mye lesing når skolen begynner igjen, så må jo prøve og kose meg så mye som mulig nå. Men nå vet jeg ikke helt hvem bok jeg skal starte med.. Noen forslag?

Noen av dere som er glad i bøker?

-9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. April 2014. Februar 2014. Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits