ncng - Utveksling i California 13/14


SIDEN SIST @NINAGJESTAD

På tide med en oppdatering når det gjelder instagram. Denne gangen ble ikke alle bildene med, fordi jeg hadde sletta de fra Iphonen. Men er kun et bilde av Amandus, eksamenstida og et blad.

1. Jentekveld med Ingrid, Johanne og Elin. 2. Thriller/zombiewalk på torget. 3. Jon vant stor sjokolade på Liseberg. 4. Familiebursdag til Nicolai. 5. Hjemmetrening. 6. Jogging i lysløypa tidlig på morgenen med fin utsikt. 7. Lunsj med Madeleine, et år siden sist. 8. Fått Wallstickers på rommet mitt.

-9naLATEST UPDATES: INSTAGRAM

Wow! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg er på 5.plass på topplista i Sarpsborg. Utrolig morsomt. Vi får se hvor lenge det varer, haha. Nå tenkte jeg å lage noen instagram updates fra den siste uka. For jeg har virkelig ikke aning på hva jeg ellers skal skrive. Føler at det eneste jeg skriver om når jeg blogger er hva jeg har gjort, og det kan bli passe kjedelig i lengden.

1. Hatt mye fri fra skolen. 2. Var ute med pappa og Linn, og spiste på Peppes på bursdagen min. 3. Måtte prøve ut reflection appen. 4. Spiser masse bær, og ikke like sunt med sjokoladesaus. 5. Ut å spise med strålende humør. 6. Feiret bursdagen min med 4 herlige jenter! 7. Nedtellingen til Camp i Usa og utveksling i California må ikke glemmes. 8. Bilde fra feiringen min. 9. Ute og spiser med Jon, mamma, Liv-Iren og Tor-Ivar. Har det alltid like kjekt med brothern vettu.

På Instagram heter jeg ninagjestad. Der kommer jeg til å legge ut mye bilder framover. Har heller ikke så mange følgere, så feel free to follow :-)

-9na
Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits