ncng - Utveksling i California 13/14


Dårlige nyheter

Hei. Nå har jeg vært fraværende et par dager. Min grunn er rett og slett sykdom. Har lugget med veldig høy feber, hoste, verking i kroppen og hodet, altså influensa. Nå har det gått mer over til at jeg er super forkjøla, og er i risikosonen for å få øyekatar. Har dermed hatt null energi, og da frister ikke blogging. Ellers har også morfaren min fått hjerneblødning. Har besøkt han i mange timer de tre siste dagene. Han bare ligger der, sover, hoster og gnir seg i hodet. Det er utrolig vondt å se på han ha det vondt. Så det er kanskje bare et spørsmål om når resten vil skje.... Når jeg tar han i hånda og snakker til han, prøver han å smile. Men ellers orker han ingenting. Please Grandpa, get better <3

Dette var på julaften, og her ser han jo egentlig gaanske bra ut.
-9naNews

Hei. I går var jeg en liten tur innom Bik Bok og H&M etter trening. Alt fra H&M er fra pappa, det fra Bik Bok har jeg kjøpt selv, og olavesten fra Carlings fra mamma.

Olavest fra Carlings - 299 kr

 Sweater fra Bik Bok - 99 kr

 

Topp fra Bik Bok - 49 kr

 


Treningsgenser fra H&M - 149 kr

 

Genser fra Bik Bok - 99 kr

 

Skinnjakke H&M 299 kr, jeg har hatt lyst på en slik så lenge!

 Genser fra H&M - 149 kr

 To treningstights 299 og 199 kr

 Og gårsdagens behagelige outfit med nye bukser. Elsker dem! 

Det var alt, eller det var ganske mye, og jeg er kjempe fornøyd :) Det blir lenge til jeg kjøper meg noe mer nå, fordi jeg må jo bare spare egentlig. Men må jo unne meg noe innimellom. Skjønner ikke hvorfor en del av bildet går bort? Det er irriterende..

 

-9na

 

 

 

  
 

  Klar for høypulse

Hei, og god morgen alle. Nå har jeg vært våken siden halv ti, og sovet utrolig godt. Nå skal jeg straks spise frokost med pappa, før jeg stikker på sats. Jeg gleder meg til å trene høypulse. Har faktisk vært på trening hver dag, selv om det innebærer at jeg bare har vært på sats en gang. Har rett og slett ikke hatt tid til både dans, turn og sats på samme dag. Noe som irriterer meg, fordi jeg elsker trening for tiden.

-9na Farvel

Hei. Da er jeg tilbake, tror jeg. Det har egentlig skjedd mye de siste dagene, samtidig som at det ikke har det. Dagene har bare gått til skole, prøver,lekser, trening og soving. Nå er jeg hos pappa, og vi har sett på film. Faktisk en veldig jentefilm, haha. Jeg elsker virkelig å bare slappe av på fredagskveldene og bare ta lived med ro, for en gang skyld.

Istad dro min søster med toget for å dra på flyplassen nå i natt, fordi hun reiser til California igjen sammen med sin kjæreste Max.Tilbake til collegelivet :) Hun har vært hjemme i en månede, men jeg har faktisk ikke sett henne så mye.

-9naSo much to do

Denne uka har jeg ekstremt mye å gjøre, derfor kommer jeg nok ikke til å være tilstede. Humøret mitt har ikke vært på topp i dag, kanskje fordi jeg ikke har trent? Fikk ikke lov av mamma, siden jeg allerede har hatt 8 treningsøkter denne uken...

Hadde forresten Ingrid på besøk fra fredag til lørdag, det var kjempe koselig!

-9naHodet i geografi boka

Hei. Nå er jeg klar for en liten mobilblogg. Leser nemlig til prøve i geografi som er til i morgen. Men jeg gjør jo alltid alt annet enn det...

Haha, må le av dette bildet. Amandus finner seg til rette på treningsbagen liksom, og slik måtte jeg gå i en stund, for han ville ikke gå av.

-9naRimelig irritert

Hei..... Nå er det lekser på gang, som vanlig. Det er bare det at pc'en er helt klikk, og dermed har greid og slette alle filer jeg har på den. Så alt jeg har skrevet på den før jul og den lille tiden etter er borte. Kjenner jeg blir sur. Trengte de notatene akkurat nå. Alt jeg har skrevet på word og onenote er slettet. Så hurra for meg!! Jeg lengter etter ferie, allerede.


Ellers går turen snart på trening. Heldigvis.

-9na

 Dagens outfit

Genser - Bik Bok

Vest - Cassels?

Bukse - Cubus

 

-9na

Frozen Memories 2012

Da vil jeg som mange andre, legge ut noen bilder fra mine høydepunkter fra 2012.

Fjellet med Sofie, pappa, Jon og kameraten hans.

 

Var på ''The Voice'' sammen med Amalie, Helene, mammaen deres, Linn og mamma. Amalie, Helene og jeg møtte faktisk mange av deltagerne.

 

Språkreise i California,der jeg oppleve LA og San Francisco, noe jeg sent vil glemme.

 Jon 18 år og jeg 16, noe jeg ikke har bilde fra.

 Vitnemålsutdelig med ungdomskolen.

 En uke i Bergen alene med familien på mamma sin side, bodde på havet, haha.

 Konfirmasjonen til denne herlige jenta, Sofie<3

 
Julaften med pappa, Jon, Linn, farmor, farfar og morfar.

 1. Juledag tradisjon hos farmor og farfar med hele familien på pappa sin side.

 1. Juledag, julaften feiring hos mamma.

 Besøk av Natalie som jeg ikke hadde sett på lenge!

 

Nyttåraften feiring hos meg med jentene.

 Skal vi danse med pappa.

 Turn troppen min deltok i NM.

Er helt klar over at dette ble veldig rotete, men var ferdig og lage innlegget før idag. Meeeen glemte og lagre det. Derfor måtte jeg lage det på nytt, noe som resulterte til et rotete innlegg. Men her er iallefall mange av mine høydepunkter i 2012.

 

- 9na 

 Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits