ncng - Utveksling i California 13/14


IT IS WHAT IT IS

Jepp, vært borte lenge jeg nå. Så tenkte det var på tide med en liten oppdatering for dere hjemme! Sist jeg blogget var en gang i januar, og siden det har jeg gjort mye sprell. Først og fremst har min pappa vært her og det var både koselig og litt stressende, i og med at det var i en skoleuke. Vi dro til San Fransisco, besøkte Alcatraz, Pier 39, Union Square også gikk vi på Golden Gate Bridge. Det var morsomt å se hvor sjokkerte vertsfamilien min var over hvor bra min pappa kan spille piano. haha. Uansett den siste uken/langhelgen har vært veldig travel. Jeg var på to basketball kamper, noe som var kjempe artig! Vært mye på kino i det siste, for det er jo veldig billig her. Har blant annet sett The Awkward Moment med Emma, Robocoop med Austin og Kerrick og til sist Endless Love med Ishqa og Lily. Endless Love for en fin film!! Ute og spist med Paige. Og som alltid hatt det moro med vfamilien min. Jeg har prøvd å være ganske sosial i det siste, pga hjemmelengsel. Men det er vanskelig til tider når folk her er så ''lukket''. Men jeg har det veldig bra nå og jeg tenker positivt! Det eneste er vel bare at jeg drukner i lekser... Og det gjør meg veldig stressa. 

Dagens outfit da mamma, du som er så glad i dem! Er så glad i denne genseren jeg fikk fra Sofie til jul. Uansett, vi snakkes.

#utveksling

-9na

 

 

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Februar 2014. Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits