ncng - Utveksling i California 13/14


Why not be a cheerleader?

Som sagt var jeg med på High School Musical med Diorama i starten av April. Det var bare noe for seg selv. Jeg var Cheerleader sammen seks, sju andre. Og vi hadde derfor fått spesiallagde drakte til dette. Måtte jo bare ta noen bilder i den, og den sitter ganske fint på. Men grunnen til innlegget er rett og slett fordi jeg vurdere å melde meg inn i Cheerleader gruppa på High Scool. Har også tenkt på drama. Så nå må jeg velge, har virkelig ikke peiling på hva jeg vil mest..

-9naLet's go to the Gym

Hei! Nå er på tide med en liten oppdatering. Stikker snart til sats. Tenkte egentlig å trene i skogen, men så er ikke jeg så flink til å løpe og presse meg selv, med mindre det er andre tilstede.Har heldigvis ikke blitt helt stiv enda. Og nå ar jeg skikkelig motivasjon til å bli myk igjen. Så håper på bedre resultat senere en gang.

I dag har jeg ikke noen spesielle planer. Tar dagen som den kommer. Skal selvfølgelig på Sats nå. Burde vel egentlig ha vært der for lenge siden, men jeg unnet meg selv å sove lenge i dag. Det er det veldig lenge siden jeg har gjort. Men etter det vet jeg ikke. Bør jo helst utnytte sola :-)

-9na

Good night

Nå er jeg sykt trøtt. I tillegg verker hodet ganske mye nå, derfor bærer det til sengs. Skal bare gjøre noen småting først.
-9naGratulerer med dagen!

I dag har både mamma, Katerina og Max bursdag. Jeg er kjempe glad i dem alle!

Verdensbeste mamma<3
-9naTilbake

Nå er alle HSM forestillingene ferdig, og det er både trist og deilig. Men det har vært kjempegøy. Og vi har bare fått skryt! Dermed har jeg litt bedre tid. Det var ikke enkelt å øve til prøve forrige uke, når jeg nesten hele tiden var på Sarpsbprg Scene. Men jeg greide det jo.

Nå driver jeg og lager lapper. En litt sunnere variant. Det er bare noe av det beste!

-9naLife goes on

HSM

Nå er det jammen klart for trening igjen! Hver eneste dag! Jaja. Det er jo selvfølgelig gøy, men slitsomt og får ikke tid til stort annet. For dere som ikke skjønner noe, så skal jeg være med på High School Musical. Altså Diorama sang dans og drama har snart premiere. Og jeg er cheerleader, heh. Så det kan jo bli morsomt det. Så derfor er det trening hver eneste dag i MANGE timer..

-9naBusy lady

Heihei. Nå har jeg det sykt travelt. Likevel ligger jeg i sofaen og slapper av. Drar straks på HSM trening, noe som det er hver dag i to uker i 4 timer om ikke mer. Skjønner ikke helt hvordan skolen skal gå :-/ nå må jeg hive i meg noe mat, lese litt samf og skifte før jeg drar.

Ha en fin dag!
-9naPåskegodt

 Oj, tredje innlegget i dag. Hva driver jeg med? Bare på pc'en?Neh. Fra torsdag til søndag var jeg hos pappa. Der fikk jeg et påskeegg. Men da jeg kom opp til mamma lå det jammen et på senga der og. Jeg som skulle være sunn fra i dag av? Det går jo ikke an med alt det godteriet jeg har fått. Så får vel begynne neste uke, da er jeg sikkert en bolle, ehe. Blir litt oppgitt over meg selv nå. Jaja. Kjekt å få to i år da, for neste år blir det ingen..-9naAll I want is: Summer-9na Påsken snart over..

Hey. Må nesten si ''God Påske'' før den er over. Nå er allerede ferien ferdig, og det er stund til neste. Heldigvis en del fridager. Dagene må bare gå fort for min del! Og det at sola skinner og varmen begynner å komme, er bare herlig. Vi lengter jo alle etter sommer.

I dag skulle jeg egentlig ut å trene, men det er 50 minutter å gå. Det gidder jeg ikke. Kjedelig å være hjemme alene sånn sett. Mamma kom hjem nå, men hjelper ikke stort da treningssenteret stenger snart. Skal uansett spise middag med mamma ute nå straks. Håper på å få øvelseskjørt litt i dag også, hvis jeg tør...

-9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits