ncng - Utveksling i California 13/14


LIVELAUGHLOVE

Hei! Nå begynner klokken å nærme seg kvart over åtte, og jeg har fått unnagjort de fleste leksene for i morgen. Det føles godt! Så da kan jeg utnytte resten av kvelden med hva jeg vil. Blir nok bare en tur i dusjen, ansiktmaske og litt rydding. I dag har min vertsmor hatt operasjon, så jeg har bekymret meg veldig for henne. Heldigvis står det greit til med henne. Ellers går det bra med meg. Tiden går unna og jeg er ikke helt sikker på om jeg syns det er bra eller dårlig. Mamma fortalte meg at hun bestilte flybilletten min hjem i dag, så skal prøve og nyte resten av oppholdet :-)

(søndagens outfit, mamma)
-9naPROM

Hei, og god morgen fra California. Hadde planer om å sove litt lengre enn vanlig i dag, men det gikk i vasken når lillesøster vekket meg klokka sju. Sånn er det  å ha småsøsken, men jeg elsker det! Uansett i går var det ball for min ''High School''. Snille vertsmor hjalp meg med negler, hår og sminke. Tusen takk Jenine <3  Resultatet ble veldig bra! Selve ballet var i San Francisco, så måtte kjøre et stykke. Ballet var bra, men må si at jeg forventet litt mer rolige sanger. Ellers forventet jeg ikke mye. Alle var så fine!

Her noen bilder før ballet:

#utveksling

-9na

 SMILE

wow, her er jeg igjen. Men skal løpe ut døren om noen sek. Planer om blogging i kveld hvis det er tid. Oppdateringer er vel alltid fint? Skjønner ikke helt hva jeg har drevet med den siste tiden, tiden har suset avgårde for å si det sånn. I dag er det lørdag, og for en time siden kom jeg hjem fra lunsj med min engelsk lærer, det var veldig koselig! Høres kanskje rart ut, men hun ønsket bare å sjekke hvordan det går med meg :) Nå skal jeg straks avgårde med Sofie og Sharon. Selge Raffle tickets på jobben til Sharon. Så vi snakkes! Ha en strålende dag. Humøret mitt er på topp.

 -9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

April 2014. Februar 2014. Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits