ncng - Utveksling i California 13/14


UKEN OVER

Åhei, hvor det går. Tiden bare stikker unna. Uken har vært fylt med jobb, jobb og mer jobb. Neida, har gjort annet også. Bare timene og dagene på jobb går så sakte. Mens resten av dagen er ferdig på et blunk. Likevel føler jeg har rukket å trene mye, være med venner, familietid, lese og være på hytta. Er utrolig fornøyd med helgen spesielt.

I dag hadde jeg besøk av Hedda, Amanda og Synnøve på hytta. Jenter som jeg ble kjent med på språkreisen i fjor. I tillegg har jeg begynt på en ny bok, elsker den hittil!

Nå må jeg sove. Jobb i morgen, igjen. Ser fram til helga. Håper på en bedre blogguke også.

-9naI DAG HAR JEG

Sorry for null blogging i går. Dagene går jo unna som bare det i ferien. Bortsett fra timene på jobb. I dag har jeg gjort dette:

- Jobb fra 7-15. Sykt slitsomt å stå opp så tidlig når jeg først har ferie, men trenger pengene.
- Trene. Fikk vært på Sats en liten tur i dag også, kjørte programmet mitt.
- Kjøpt regnklær. Ja, for det behøver man når det skal regne de neste dagene og jobben min er utendørs.
- Vært hos Ingrid. Sagt Hade til Ingrid som drar til Brighton i morgen på språkreise, sykt misunnelig. I tillegg fikk jeg sett de nydelige kattungene.
-Øvelseskjørt. Oh shit sier jeg bare. Hold deg unna veien.
-Lest. Driver med en bok som er helt sykt spennende. Kanskje kommer det en bokanmeldelse.

Nå venter senga om ikke lenge, hvis jeg greier. Er så utrolig trøtt om morgenen, så bør prøve å legge meg tidligere.
-

God natt fra meg veldig snart!

-9naDIY - Céline t-shirt

Hei på dere, Sofie her. Nina lurte på om jeg kunne lage denne såkalte Céline t-skjorta til henne. Og det sa jeg selvfølgelig ja til. I den forbindelsen lagde jeg like gjerne et innlegg til dere der jeg viser hvordan jeg lager den. Er ikke det snilt gjort? Det er veldig enkelt og utrolig morsomt. Håper dette faller i smak!LINKER TIL SKRIFTTYPENE: "CELINE"  og "PARIS"

Om det er noen spørsmål, er det bare til å stille de i kommentarfeltet! Hva synes dere?

-SofieSÅ GLAD!

Heihei og god ettermiddag. Nå har jeg en liten gladnyhet fra min side som jeg gjerne vil dele. 12-19 juli drar jeg på ferie til Kroatia med mamma og Jon. Det beste er at Sofie og familien hennes kommer ned på mandagen. Så da får jeg heldigvis sett/vært med henne en del før jeg drar. To fluer i en smekk. Jeg er superfornøyd. En ferie med både bestevennen og familien min, kan jo bare ikke bli bedre. Føler vel egentlig at jeg har minnet mamma på dette en stund, at jeg vil dra med Sofie. Hun skal nemlig være i Kroatia i 2 uker, og er borte når jeg forlater Norge. Derfor ble det veldig viktig for meg.

Så sommeren min er jo i bunn og grunn stappfull. Allerde på mandag starter jeg med sommerjobben min som varer i tre uker. På denne tiden har jeg en hel del jeg må gjøre også. Det gjelder både pakking, være på hytta, trening, og  få vært masse med vennene mine. Videre er det Kroatia for tur. Det eneste dumme er at jeg kommer hjem noen dager før jeg drar, og det kunne ha vært fint å hatt den siste tiden hjemme. Men jeg klager ikke.-9naBARNEVAKT

Dagene går unna nå synes jeg! Nå er det bare 32 dager til jeg drar, jeg regner med å dra enten 23 eller 24. juli. Vel, uansett i dag var det siste skoledag. Har jo egentlig hatt fri i en hel uke og og ikke ordentlig skole på en evighet, men nå er det offsielt. Etter dette tok jeg høy pulse på sats med Sofie, og dermed er treningsøkten unnagjort i dag. Senere fra klokka fem skal jeg være barnevakt med min bror. Akkurat nå har jeg laget meg milkshake og skal ta et lite tak på rommet mitt. 

Slengte med noen bilder fra Allsang på Grensen. Jon, Sofie og jeg tok turen dit på onsdag kveld. Det var en kald og våt fornøyelse. Artister som var der denne gangen var Ask Embla, Kurt Nilsen, Marion Ravn, Opus, Carola og gjesteopptreden fra Annie. Tror nok dette var den beste gangen for vår skyld. Men hadde selvfølgelig vært fint med oppholdsvær. 

-9naSIDEN SIST @NINAGJESTAD

På tide med en oppdatering når det gjelder instagram. Denne gangen ble ikke alle bildene med, fordi jeg hadde sletta de fra Iphonen. Men er kun et bilde av Amandus, eksamenstida og et blad.

1. Jentekveld med Ingrid, Johanne og Elin. 2. Thriller/zombiewalk på torget. 3. Jon vant stor sjokolade på Liseberg. 4. Familiebursdag til Nicolai. 5. Hjemmetrening. 6. Jogging i lysløypa tidlig på morgenen med fin utsikt. 7. Lunsj med Madeleine, et år siden sist. 8. Fått Wallstickers på rommet mitt.

-9naDETAILS - MY ROOM

Heihei. Ble ikke noe blogg i går. Visste bare ikke hva jeg skulle skrive. Vel, uansett på lørdag var jeg en liten tur i byen med Natalie. Da kjøpte jeg meg Wall Stickers! Har lenge gått og sett på disse, men har aldri greid å bestemme meg om jeg skal ha noe slikt på rommet. Men det passet perfekt til min hvite vegg og jeg angrer ikke. Derfor tenkte jeg å vise dere noen små detaljer fra mitt rom, da er det mest ''Quotes'' jeg tenker på.
Jeg synes i hvertfall disse tingene er kjempe fine og søte! Kanskje du finner litt inspirasjon også? 

-9na


TUSENFRYD

I dag har jeg vært på Tusenfryd med familien på pappa sin side. Må si at det var veldig bra. Men det resulterte bare i en enormt kvalm og vondt i hodet Nina. Håper derfor på å sovne tidlig i dag.

-9naSOMMERFERIE

Endelig kan jeg si Sommerferie, som nesten alle med unntak av noen få som kom opp i eksamen. Jeg hadde så liten motivasjon når det var så få som kom opp. Men jeg er ferdig! Hadde eksamen klokka 8-9 i går. Det gikk helt greit, er fornøyd. Men selvfølgelig det kunne ha gått bedre. Rett etter eksamen min kjørte pappa og jeg til Oslo. Måtte stå i lang kø for å komme inn hos ambassaden. Det tok vel 2,5 timer til sammen. Ble ikke kjent med noen nye som skulle på utveksling heller, fordi jeg var så sliten. Ops. Men nå kan jeg snart krysse visumet av på lista mi. fake a smile sier jeg bare.

-9naEKSAMEN

Hei dere! Ja, idag fikk vi vite om vi kom opp eller ikke i muntlig i eksamen. Selv følte jeg at jeg ikke kom til å komme opp, men der tok jeg grundig feil! Med min flaks var jeg brått så heldig og kom opp likevel. Så dagene mine fremover og tiden som har gått i dag har jeg brukt til engelsk eksamen. Heldigvis engelsk da, tror jeg. Bare gleder meg til det er overstått, fordi da er det sommerferie! krysse fingrene og håpe på det beste.

-9naEN LITEN MOBILBLOGG

Stikker bare innom for å si hei. Lite blogglyst for tiden her! Nå skal jeg erte mamma og fortelle hva jeg har gjort i dag. Jeg har vært en tur i byen med mamma. Spist middag hos Sofie. Nå er jeg hjemme og har laget meg bananmilkshake. Ble faktisk overrasket over resultatet.

-9naEVERY SMILE

-9naFAMILIEBURSDAG

Denne dagen har for det meste gått til familiebursdag til Nicolai i Fredrikstad. Hele familien på pappa sin side var samlet, med unntak av min egen bror. Uansett var det veldig koselig. Det at været var på topp og at maten smakte fantastisk gjorde det bare enda bedre. Nå er jeg sliten og trøtt, men føler ikke for å legge meg så tidlig.  Finner vel alltids på noe å gjøre. Egentlig kan jeg jo være oppe til langt på natt, jeg har jo ikke skole verken på mandag eller tirsdag. Men kroppen min er ikke bygd til det. Her er noen bilder fra bursdagen, av den herlige og søte familien min :-)-9na


OPPSKRIFT: SMOOTHIE

Her er en etterspurt smoothie oppskrift. Den er enkel og god. Alt du trenger er eplejuice, vaniljeyoghurt og frosnebær (disse er fra Coop inneholder banan, jordbær og blåbær). Jeg bruker to av posene fra denne smoothiepakka sammen med tre store ss yoghurt. Til slutt heller jeg opp i eplejuice. Ikke for mye og ikke for lite. Jeg liker smoothien ganske tykk og at den ikke er helt rennende. Uansett er det ikke særlig godt om den bare smaker eplejuice. Så er det bare miksingen som gjenstår. Denne smoothien har jeg drukket flere ganger denne uken, bare synes den er så god! Jeg tror Sofie er enig!

Dette ble kanskje litt uoversiktelig. Men jeg tror dere skjønner poenget. Å lage smoothie er uansett ikke vanskelig på noen slags måte.

Nå skal jeg straks krype til sengs. Er bare litt redd nå. Det er en mann som er forbanna på en dame, og de var ganske høylytte. Drev og skrek her i nabolaget. Men det ordner seg nok sikkert. Skal bare rydde opp litt på stua og rommet så inntar jeg drømmeland, håper jeg.

-9naZOMBIEWALK - THRILLER

Nå er jeg både sliten og trøtt. Startet dagen med spinning som sagt, og det var deilig å få unnagjort treningsøkten tidlig for en gangs skyld. Etter dette ble vi sminket til forferdelige zombier. Sminken var egentlig veldig ekkel. Geleatin som stivna på huden og det var vanskelig og vondt å få det av. Snille pappaen min har prøvd å ta noen bilder som forhåpentligvis er brukbare. Dette er forresten dansegruppa på Diorama som jeg går på.

For å være helt ærlig aner jeg ikke hvorfor det var et slikt arrangament i Sarpsborg, men vi ble spurt og stilte derfor opp.

Det var det. Nå straks kommer Sofie hit. Jeg er nemlig hjemme alene, og da er det alltid like kos med besøk fra verdensbeste!

-9na

JENTEKVELD

Nå har både Ingrid, Johanne og Elin dratt hjem. De har vært hos meg, og vi har feiret meg igjen.Tiden gikk til å spise grillmat, dessert og masse prat. Jeg elsker virkelig grillmat, men jeg blir til gjengjeld mett på et blunk. I hvertfall har jeg hatt en fin kveld med disse jentene, og her er noen bilder :-)

Fin kveld! Nå bærer det til sengs. I morgen starter dagen med spinning på sats med Sofie. Deretter må vi tusle opp til Sarpsborg Scene. Vi skal nemlig bli sminket som Zombier og danse thriller... Hvorfor forteller jeg dere dette?

-9na

KNYTTET TIL DEG

For tiden holder jeg på med en bok som heter ''Knyttet til deg''. Det er den tredje boka i Crossfire serien. Min mening er ganske så delt. Det er alt for klissete og ekkelt etter min smak, det blir rett og slett litt mye. Men utenom dette er den faktisk utrolig søt og spennende. Mange har vel hørt om ''Fifty Shades''. Jeg fikk disse bøkene til jul av Linn, men har ikke funnet motivasjonen til å lese de enda. Hørte jo mye bra om de, men det er ikke helt min stil. Derfor valgte jeg å lese ''Crossfire'' serien, ikke vet jeg om den er noe bedre, men det var det jeg fikk inntrykk av. Så et lite lesetips er da denne serien.

æsjæsj, for noe kliss....

-9na

LATEST UPDATES: INSTAGRAM

Wow! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg er på 5.plass på topplista i Sarpsborg. Utrolig morsomt. Vi får se hvor lenge det varer, haha. Nå tenkte jeg å lage noen instagram updates fra den siste uka. For jeg har virkelig ikke aning på hva jeg ellers skal skrive. Føler at det eneste jeg skriver om når jeg blogger er hva jeg har gjort, og det kan bli passe kjedelig i lengden.

1. Hatt mye fri fra skolen. 2. Var ute med pappa og Linn, og spiste på Peppes på bursdagen min. 3. Måtte prøve ut reflection appen. 4. Spiser masse bær, og ikke like sunt med sjokoladesaus. 5. Ut å spise med strålende humør. 6. Feiret bursdagen min med 4 herlige jenter! 7. Nedtellingen til Camp i Usa og utveksling i California må ikke glemmes. 8. Bilde fra feiringen min. 9. Ute og spiser med Jon, mamma, Liv-Iren og Tor-Ivar. Har det alltid like kjekt med brothern vettu.

På Instagram heter jeg ninagjestad. Der kommer jeg til å legge ut mye bilder framover. Har heller ikke så mange følgere, så feel free to follow :-)

-9na


KOS

Begynte ti på elleve på skolen, og sluttet ti på tolv. Det eneste vi gjorde var å spise is som læreren hadde laget og hadde quiz. Tok bussen hjem og gikk direkte til butikken. Kjøpte meg frukt og Shape Up. Så nå skal jeg kose meg! Samtidig som jeg må rydde rommet mitt, blir helt gal. Greier ikke ha rot lengre enn 2 dager,da er rotet er borte. Dette gjelder bare rommet mitt. Ellers skal jeg ta dagen med ro. Det er vanskelig når jeg har kjempe lyst til å trene. Igår drømte jeg faktisk at jeg trente...

-9naSMOOTHIE

Beste jeg vet om! Skjønner virkelig ikke hvorfor det er så lenge siden jeg har laget det. Smaker jo bare så godt. Sitter i stua sammen Linn og Jon, og ser på Paradise Hotel. I dag har dagen gått til å sove. Har nemlig blitt syk. Har vært hos legen og tatt blodprøve, for å sjekke ut litt forskjellige ting. Ellers har snille pappaen min jobbet seg hjel med papirer til EF stakkar. Det er jo bare 49 dager til jeg drar! :-O

-9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits