ncng - Utveksling i California 13/14


SLUTTEN PÅ ET EVENTYR

Heihei. Hvor ble det av meg? Det nærmer seg hjemreise med stormskritt. Og jeg er knust. Aldri verden hadde jeg trodd at jeg skulle forelske meg så mye i vertfsamilien. Liker ikke en gang å kalle de for vfamilie, de er virkelig som min ekte. Tiden som har vært siden jeg sluttet på skolen har vi utnyttet til det fulle og planen er å gjøre det samme med de resterende dagene. Mye har skjedd siden sist og her kommer en liste for de som lurer på hva som har skjedd siden siste oppdatering:

- Yosemite (nasjonalpark i California) tur med alle utvekslingsstudentene, noen foreldre, vertssøsken og vår IEC  i området. For en fantastisk tur! Så akkurat ut som Norge.

 

- L.A. tur for å dra til Linn's Graduation. Men også for å treffe mammen min etter 10 måneder fra hverandre. Det var så utrolig godt å se henne igjen! 

 

- Garrett sin piano recital, cubscouts promotion og og prosjekt framføring av Andrew.

 

- Farvel party med nesten alle utvekslingsstudentene og IEC. Trist. Dette er min Italianer Ricardo.

 

- Min onkel fra Bergen overrasket meg fullstendig med å komme. Jeg var sjokkert. Så morsomt! Hadde ingen aning.

 

- Min 18-årsdag. Feiret med vfamilie og familie. Men hadde også bursdagparty for meg.

 

- Brothern kom også på besøk og jeg var så glad! Hadde mange fine dager med han. Det var som regel latter dagen lang med han og min vfamilie.

 

- De siste dagene på skolen. Med finaler. Jeg var i tårer nesten hele tida. Sa hade til lærere og venner. Favorittlæreren min, Mrs. Martin!

 

- One Republic Concert i tillegg til at The Script varmet opp. Det var en helt syk og fantastisk opplevelse.

 

- San Francisco dag. Kjempe fint! Pier 39, Twin Peaks og en god pizza. Chuck (Andrew) og mæ.

 

- Vært med venner. 

 

- Armstrong/Redwoods

 

Og selvfølgelig masse annet. Jeg har det så utrolig bra og har ingenting å klage på. Jeg føler meg bare så takknemlig, og stolt over at jeg tok motet til å gjøre dette! 

-9na

 

 

 

 

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Juni 2014. April 2014. Februar 2014. Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits