ncng - Utveksling i California 13/14


BASEBALL GAME AND THE BEACH

Hei, nu ligger jeg på stranden med fire norske og en fra Sveits. Her skal vi tilbringe halve dagen. I går var vi på en baseball kamp, og teamet vi heiet på vant. Kampen varte i tre timer og det ble ganske kjedelig etterhvert.

-9naBOSTON

Prøver meg litt mer med mobilblogging. Det er bare så kjedelig, fordi jeg ikke har så mange bilder her. Det ordnes når jeg kommer til Cali, da kjøper jeg Mac.

I går gikk hele dagen til Boston. Det hele startet med at vi sto opp halv seks. Spiste frokost klokka seks, og deretter hadde vi en tretimers busstur i vente. I Boston ble det aller mest sightseeing på meg og de jeg var med. Jeg var med bare tyskere, kanskje ikke det smarteste valget, for jeg kan kanskje et ord tysk. Vi var på Harvard University og ble med på en sightseeing buss. Da var vi til og med i en bilulykke. Bussen kjørte nemlig inntil en taxi, og etter det igjen et trafikklys. Jill og jeg er i hvertfall litt redd for busser nå. Uansett er Boston stort og fint. Jeg har kun noen få bilder fra Iphonen.

Jeg skal bli flinkere, så dere hjemme kan lese. Har det uansett veldig bra her. Digger læreren min og alle folka.

-9naNORWICH UNIVERSITY

Ja, da er jeg fremme. Vi ankom Boston ca halv sju, og etter det var det tre timer med buss. Klokka elleve var vi fremme i Norwich. Nettet funker ikke så veldig bra her, så oppdateringer vil komme senere når jeg er hos vertsfamilien. Jeg har det bra og har fått mange nye venner allerede. Deler rom med en fra Tyskland også. Vi snakkesINFORMASJON UTVEKSLING

Hei. Liten oppdatering når det gjelder utvekslingsåret. For nå nærmer det seg veldig, drar  om 3 dager! Det hele er egentlig litt uvirkelig. Da jeg meldte meg på tenkte jeg vel at jeg ikke kom til å gjøre det. At jeg kom til å avbesille. Men har jeg bestemt meg, så har jeg jammen meg bestemt meg. Sånn er det. Jeg skal være tøff nok. Har kanskje trodd i det siste at jeg har angret litt. Men tror det bare kommer av at alt blir helt annerledes og av hjemmelengselen jeg sikkert får. Likevel er jeg bombesikker på at jeg vil angre, hvis jeg ikke drar. Bare håper ikke jeg glemmer noe viktig, som gjør at jeg ikke får reist. 

24. juli går flyet først til Boston, tror jeg. Deretter skal jeg med ca. 500 andre på en camp som ligger i Norwich, Vermont. Har aldri hørt om staten selv, så det kan jo bli interessant. Ligger ved siden av New York. Der skal det være utvekslingsstudenter fra 10 forskjellige land. På campen skal vi gå på skole fra 9-15, og ha forskjellige aktiviteter på kvelden. I tillegg til hvertfall en utflukt til Boston. Når ti dager har gått, går turen videre for alle sammen. 3.august setter jeg meg på flyet igjen til San Francisco til vertsfamilien min. Forhåpentligvis henter de meg på flyplassen, neida de har sagt at de skal det og kjører hjem til den lille søte byen jeg skal bo i. En uke eller to senere kommer Sofie fra Danmark som også skal bo der. Vi bodde sammen på språkreise i akkurat samme familie, så jeg gleder meg veldig til å se henne. Der vil jeg tilbringe tiden min fram til neste mai/juni. 
Noe du lurer på?

-9naHJEMME FRA KROATIA

Ja,dere da er jeg hjemme fra Kroatia. Egentlig var jeg hjemme i går. Jeg har hatt det veldig fint og været har vært topp. Altfor varmt for min del. Sier jenta som skal bo i California i 10 måneder, haha. For å være ærlig har jeg lengtet litt hjem, men det er kun fordi jeg har så få dager igjen. Mamma har også vært litt bekymret for meg de siste dagene. I følge henne blir jeg stillere og stillere for hver dag. Det er vel i grunnen sant. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg og hva jeg skal si. Jeg vet bare at jeg kommer til å savne de hjemme så enormt. Men meningen med dette innlegget var egentlig bare å vise dere noen bilder fra vakre Kroatia. 

Vi altså mamma, Jon og jeg leide en leilighet i et område som het Amarin. Den var ikke akkurat førsteklasses, men det var greit. Utsikten som dere ser under, kunne vi ikke klage på i hvertfall. På søndagen kom også Sofie, Sivert, Heidi og Jan Arne. Dagene gikk som regel mest til soling og bading, ikke noe bombe vel. På kveldene var vi stort sett ute og spiste hver dag, og dro på tur til gamlebyen Rovinij, og også Pula en dag. Rovinij er et utrolig nydelig sted og jeg anbefaler stedet hvis noen er eller skal til Kroatia. Klar for litt bilder?

 Min avskjed med bestevennen min. Hun kommer ikke hjem før jeg drar, så jeg måtte si hade der.

-9naKroatia

Hei. Lite oppdateringer igjen.. I Kroatia er det ikke nett, bortsett fra på restuaranter, hvor vi må til en annen by. Vel uansett jeg har det helt topp i Kroatia. Det går i soling, soving, spising og mye moro med familien Byvold i tillegg til min egen. Jeg er solbrent som vanlig. Nå er det kun 9 dager til jeg drar, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal nyte dem.. Men jeg prøver :-)

Jeg kommer hjem på fredag. Og da begynner alt stresset med å si hade til alle jeg kjenner, pakking, trening på sats osv.

-9naBILDEDRYSS, DE SISTE UKENE

Hei. For en fin dag dette er! Jeg ser at mitt forrige innlegg var på lørdag, og det var heller ikke særlig bra, så nå skal det strammes inn her. Men det blir etter neste fredag. Skal jo til Kroatia i en uke fra i morgen av og tviler på at det er nett der. Så nå er jeg ferdig med sommerjobben min og det er veldig deilig. Kan ikke akkurat si at det var deilig å starte klokken sju på morgenen, og stå opp tidligere enn jeg vanligvis gjør når jeg skal på skolen. Men det var verdt det, for jeg trenger virkelig alle pengene jeg kan skaffe meg. Vel, siden jobben har tatt mye av min tid og jeg har gjort noe etter jobben absolutt hver gang, ble det ikke tid til blogging. Synes det i grunnen er greit å sette jobben,venner, familie og trening i sentrum før jeg drar. Derfor kommer det nå et bildedryss fra de siste ukene :-)

 

HYTTA MED PAPPA, JON, LINN OG MAX.
 

ALLSANG PÅ GRENSEN MED CALIFORNIA JENTENE. AMANDA FIKK TIL OG MED BLOMSTENE TIL ROBIN. 

ELIN HAR VÆRT PÅ AVSKJEDSBESØK. SER HENNE KANSKJE EN GANG TIL.

 

 

HYTTEHELG NUMMER 2

 

 

OG JEG HAR LAGET VERDENSBESTE MIDDAG. OPPSKRIFT?

 

Likevel viser ikke disse bildene stort mye. Jeg føler jeg har brukt tiden min veldig godt. Nå må jeg nesten pakke, og rydde. Skulle gjerne trent også, men det blir ikke tid i dag. Rommet mitt er bomba. Nå tror Sofie antageligvis ikke på meg, siden jeg kaller noen klær på gulvet rotete. Men nå har jeg virkelig mye klær på gulvet. Sett i gang!

-9na PÅ HYTTA

Hei og god formiddag. Nå er Sofie, pappa, Jon og jeg på hytta. Været kan ikke bli noe stort bedre, og jeg kan ikke klage på selskapet mitt. Nå skal vi ut med båten en tur. Nett er det jo ikke her, så blogging blir det ikke. Ville bare legge inn en hilsen.

Kos dere i dag!
-9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits