ncng - Utveksling i California 13/14


SAN FRANCISCO

California - 23:35

Føler jeg skriver det samme hele tiden. Det samme skjer hele tiden. Litt variasjon i helgene, derfor skriver jeg som oftest da og blir som regel da jeg har tid. Hele denne helga har vi hatt/har Cheer Camp. I og med at vi begynte veldig sent. Det er faktisk veldig morsomt, fordi vi har betalt noen ''proffe'' til å komme og vise noen stunts. Det eneste som er litt kjipt er at jeg ikke er flyveren, de valgte å ta noen som har litt mer erfaring og har gjort det i mange år, likevel må jeg si at de ikke er så flinke, haha. Pluss at den ene basen vår har skadet håndleddet, så får ikke gjort så mye. Men gøy er det uansett. 

Etter treningen i dag dro Sofie, Seamus, Kaileigh, Sharon og jeg til San Francisco. Vi var innom den norske sjømannskirke igjen. Noe som var kjempe kos. Måtte selvfølgelig slå til med norsk sjokolade, grøt og solo igjen. Fikk til og med Sofie og Seamus til å smake på solo. I tillegg fikk vi servert nydelige vafler. Vi dro videre til Pier 39, som er ved havet. Kjempe fint. Gjorde ikke stort der, men ble med Sofie rundt for å kjøpe skilt, hun assa. Etter en del timer hentet vi Linn og Max for å spise middag. Føltes ut som vi kjørte rundt i en evighet, før vmor endelig bestemte seg, haha. Kannskje ikke den beste restauranten jeg har vært på. Men alt i alt en veldig fin dag.

Litt kult at dette skipet heter ''Norwegian Sun''. Nå er det snart klart for morgendagen med trening, lekser og filme til et prosjekt. Så nå blir det natta fra min kant.

#utveksling

-9na

 

 SURPRISE SURPRISE

Obs, har det virkelig gått så langt tid? Jeg beklager. Spesielt til Hanne som lurer på når jeg skal blogge igjen. Vel tiden flyr. Det er ikke så mye nytt å si enda. Bortsett fra at jeg har cheerleading trening etter skolen hver dag. Det er både gøy og litt kjedelig. Fint å prøve noe nytt, men det er litt vanskelig når alle på ''Varsity'' laget mitt har vært cheerleadere i x antall år og kan flere hundrevis av rop som jeg ikke har lært. Men jeg er ikke personen til å gi opp, ikke så fort. Uansett de er ikke så vanskelige når jeg kan dem. Så igår var vi på en fotballkamp og heiet. Det ble litt lenge, siden vi måtte først se på JV sin kamp først, og deretter vår egen. Men morsomt var det. På kvelden så Sofie, Seamus og jeg på film We're the Millers'', tror jeg den heter. Derfor hadde vi kjøpt inn masse godteri. Det er på tide å snu om på kostholdet for min del, føles ikke riktig å være så usunn.

Fredag var en spesiell dag for min del. Skolen var som vanlig og cheer treninga. Eller ikke helt. Ble mildt sagt sjokka. Varsity var utenfor gymsalen og øvde på heiarop. Plutselig ser jeg søstra mi og Max der. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde ingen anelse. Sharon hadde holdt dette hemmelig for meg, og jeg er overrasket over at Linn greide å holde det hemmelig for meg også. Tårene rant. Det føltes godt å se de igjen, tross alt nesten 2 måneder siden sist. Veldig veldig glad for at jeg har de her i samme stat som meg. De var her kun på fredag. Men det betydde mye for meg uansett. Jeg koste meg veldig!Finfin helg hittil. Denne dagen bør brukes til lekser, rydding, litt trening, kanskje en tur til Santa Rosa Mall og også kanskje møte Linaya.

#utveksling

-9na

 MY WEEKEND

wow, denne helga har bare gått unna på1-2-3!  Har bare vært på Cheer try outs alle dagene. Fredag var jeg på min første fotballkamp, det var artig det. I går var det cheer, og etter treningen gikk jeg til naboen sitt hus med Seamus og Sofie. Der bada vi i bassenget og solte oss. Bare digger denne familien der, altså naboen. I tillegg sto jeg for middagen. Egentlig gjort helt det samme i dag. Vet ikke helt om jeg klar for en ny uke med skole, men det kan ikke akkurat jeg velge. Neida, det er ikke så ille altså. Jeg har jo min første cheer trening i morgen, for jeg kom med på laget. Utrolig spent! Try outs var veldig nervepirrende, men det gikk helt greit.

#utveksling

-9naMY PLAN FOR TOMORROW

California - 22:20

Hei igjen. Jeg har det fortsatt bra. Bombet med lekser, men jeg står på. Er det en ting jeg ikke skal, så er det å gi opp. Det passer ikke bra til oss utvekslingsstudenter. I dag har jeg vært på skolen, gikk faktisk ganske fort i dag. Hadde spansk, vanskelig dans og algebra. Etter skolen gikk jeg til naboen Jenine (bor tre minutter fra meg) for å passe på barna hennes i noen timer. Når hun kom hjem hjalp hun meg litt med lekser og det hjalp veldig, jeg bare digger henne! Hun sa at jeg kunne spørre henne når som helst om lekser, komme når jeg ville, kjøre meg steder, bruke bassenget deres og i tillegg får jeg penger av henne for å være barnevakt. La igjen pengene mine der, men da fikk jeg melding på face med en gang at det ikke var lov, haha. Liker ikke og ta imot penger. Nå går dagen mot slutten og jeg skal legge meg, men før jeg sovner må jeg bare informere dere om morgendagen.

I morgen (fredag) er det skolen først. Jeg har u.s history, video og engelsk. Deretter blir jeg på skolen. Fredag, lørdag og søndag er det try outs for cheerleading, og ja du må være der hver dag. Jeg er nervøs, men jeg krysser fingrene. ''Cheerleading treninga er fra halv fire til halv seks. Klokka halv sju skal vi alle som er med på try outs på fotballkamp, wihoo. Dette blir gøy, håper jeg. Kommer nok hjem sent på kvelden. Så i morgen skjer det noe hele tiden! Men det er sånn jeg liker det! :-)

I dag/ i går hadde forresten min søte kusine Aurora (venstre) bursdag. Gratulerer så mye til deg vakra, håper du hadde en fin dag! 

#utveksling

-9naHVORDAN HAR JEG DET EGENTLIG?

California: 09.49

Sorry Nina, hermer etter deg her når det gjelder dette innlegget. Det er jo så mye enklere å skrive her, enn å si det til alle som spør. 

Nå har jeg snart vært hos vertsfamilien min i 1 månede. Det har gått fort, men samtidig veldig sakte til tider. Første dagen jeg kom til vertsfamilien var jeg utrolig glad for å se dem igjen, men jeg var også utrolig deppa. Det var først da det gikk opp for meg at jeg skulle være borte så lenge. Fra alle kjente og nære. Det var nok aller verst å tenke på at jeg ikke skulle se mamma på så lenge, siden jeg er henne så nær. Men selvfølgelig også pappa! Utvekslingsåret mitt har hvertfall ingenting å gjøre med at jeg vil bort fra foreldrene mine. Hardt var det også å tenke på at det er så lenge til jeg skal se Sofie og Katerina igjen, mine bestevenner. Pluss all familie og andre fantastiske venner. Det gjør det litt lettere at min søster befinner seg i samme stat i hvertfall.

Jeg må innrømme at de første ukene var kjedelige. Kanskje fordi jeg kom fra en så bra Camp, men også fordi jeg var syk i over en uke. Vi gjorde ikke stort, satt mest hjemme. Tiden da jeg ble frisk kom Sofie fra Danmark også. Følte med en gang at alt ble lettere og bedre. Kunne ikke vært mer glad for at vi er i samme sko og bor sammen, det var jo bare pluss at vi kjente hverandre fra før. Vi er kanskje ikke så like, men vi har det morsomt sammen. Vi ler av akkurat samme tingene, og det er faktisk noe hver dag. Vi deler jo rom sammen, og jeg vil si at det er nesten er bedre, enn å ha hvert sitt. 

Skolen begynte. Jeg var nervøs. Skolen hadde ikke fortalt noen om utvekslingsstudentene sine, så lærerne og studentene visste ingenting. Derfor ble det veldig flaut første skoledag. Fordi alle trodde jeg var derfra. Nå har jeg jo sagt til alle lærerene mine at jeg er fra Norge, men det er nesten ingen elever som vet det. Bare mine nye venner såklart. Det er litt vanskelig i og med at vi skal holde foredrag alene i U.S history snart, og det er vel kun 4-5 personer som vet det i den klassen. 

 Det er ikke bare positive ting med utveksling. Det er hardt og vanskelig. Men i enden av juni neste år, vil jeg nok tro at det var verdt det. Uansett vil jeg si at jeg har det veldig fint nå. Jeg har det bra, så mamma og pappa bare slapp av. Ingenting å bekymre seg over enda . Men jeg savner dere alle.#utveksling

-9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits