ncng - Utveksling i California 13/14


STILL HERE

Jeg lever fortsatt, men glemmer bloggen helt. Livet er travelt, hatt mye å gjøre i det siste. Har byttet vertsfamilie og flyttet på tirsdag. Velger og ikke si så mye om det, bortsett fra at jeg ikke passet så veldig godt inn der og var derfor ikke verdens beste match. Jeg vet godt at jeg valgte selv å bo hos dem, men ting er annerledes når man skal bo der i nesten ett år, isteden for 4 uker. Men jeg har det utrolig bra, bor hos ''naboen'' en kjempefin og herlig familie. Jeg har virkelig blitt kjempe glad i dem på kort tid!! Har ikke annet enn å si at jeg har det kjempebra, så ikke bekymre dere der hjemme ;-)
-9naIKEA

So I'll try start writing on English from now on. For my new friends from here and to improve my English as well. We'll see how long I can do it.

Anyways today I have been skyping with my mom. That was nice. I also went to IKEA with Jenine. I smiled a lot, it looked exactly like the ones in Norway. We also ate Swedish meatballs and swedish soda that made it even better! In addition I bought "punchboller", which I have no idea how to translate. I really had so much fun with Jenine today, loved it!!

-9naHOMECOMING WEEK OVER

Heihei. Nå er det søndag, allerede. Her sitter jeg nede i stua i pysjen og spiser scones. Sagt i et tidligere innlegg, det har skjedd mye den uken. Skal prøve og oppsummere det kort med en del bilder og litt tekst.

Onsdag:

Det var Wacky Tacky day. Etter skolen hadde vi dobbel cheer practice. Og gjorde litt lekser når jeg kom hjem, men rakk ikke stort mer.Torsdag:

Torsdag skulle man bare ha på noe grønt. School spirit. Grønn er fargen vår. Har dessverre ingen bilder. I tillegg hadde vi Rally på skolen. Rally er at ''nesten'' alle sporter opptrer med et program. Vi cheerleadere kjørte vår rutine, noe som gikk helt greit. Men var litt skummelt, siden hele skolen så på.

 

Fredag:

Hadde min første presentasjon i U.S history, var veldig nervøs. Vi hadde også en kortere skoledag enn vanlig, fordi vi gikk i parade til Sonoma Plaza. Jeg gikk selvfølgelig med cheerleaderne mine! Når vi kom frem skulle alle kandidater til homecoming queen og king opp på scenen, hvor de ble spurt en drøss av spørsmål. En venn av meg Brittany var nominert, men vant ikke. Senere på kvelden var det klart for fotballkamp. Både jv og varsity. Under hele jv sin kamp gikk jeg rundt og tok bilder (Mamma, denne helgen har jeg vært kjempeflink til å ta bilder). Vi vant varsity kampen, som er dem jeg heier for!! Det var utrolig gøy, men jeg holdte på fryse hjel der jeg sto i skjørt og topp på sene kvelden.

 

Lørdag:

Dro til pumpkin patch med Sharon, Jim, Seamus, Sofie, Emil og Kaileigh. Morsomt å oppleve det! På kvelden var det tid for homecoming dance. 

 

Tid for dans#utveksling

-9naTRAVEL DAME

Heihei. Hvor blir det av meg? Denne uken er fullt med mye rart. Har veldig mye å gjøre. Det er homecoming uke, noe som betyr at vi har dressing up days på skolen. I går var det decades day, og twin day i dag. Det er litt stressende, men moro. I morgen skal man bare kle seg med umatchende klær. Bortsett fra det går tiden min stor sett til skolen, lekser, cheerleading, soving og litt andre saker som snart er fikset. For tiden er jeg veldig stressa, men ordner seg sikkert snart, det er bare det at alt har lagt seg til denne uken. Men jeg har det greit her i Cali.

For en time siden kom jeg akkurat hjem fra shopping med Jenine. Ute og funnet sko til homecoming. Check. Nå må jeg få skrevet en engelsk essay om en bok fort og raskt. Har egentlig bare lyst å legge meg, men slik er nå det.


(yesterday)

#utveksling

-9naHAPPY BIRTHDAY

Happy birthday to my very sweet friend in Norway Ingrid. You are often on my mind and I hope you are having a great day. Although it's almost over back there. I'm really happy I got to know you, because you mean a lot to me! I miss you <3

Also happy birthday to one of my old friends Thea that I spent a lot of time during elementary school with. I miss you <3

-9na06.10.2013

Denne natten har ikke vært god. Vanskelig å sove. Våknet halv seks og følte meg enda verre enn i går. Burde vel kanskje holdt senga.. Men jeg gikk over til naboen, og føler meg allerede en del bedre. Det er noe med denne familien. Har spist, gjort lekser, skypet med Liv-Iren og Ellen og pratet masse. Akkurat nå har Ellie, Jenine og jeg tatt en del morsomme bilder.

 

- 9naBACK ON TRACK

wopsi. Lenge siden. Igjen. 

I dag har jeg ikke følt meg helt bra. Smerter i hele kroppen, hodepine og vondt i halsen. Likevel har jeg vært barnevakt i mange mange timer i dag. Det var koselig det. Smakte sushi for første gang med krabbe og reker i, høres grusomt i mine ører, men det var faktisk godt! Så nå har jeg prøvd det også. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende i dag. Har gått tur med hunden, snakket med pappa på skype, lest bok og passet på barna. 

Nå skal jeg sove. Våknet halv åtte i dag, så kan trenge litt mer søvn, spesielt ettersom jeg ikke føler meg bra.

-9naMitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits