ncng - Utveksling i California 13/14


1. Desember

Hei! Sofie har nettopp dratt hjem. Tiden har gått så utrolig fort.. Skal heldigvis se jenta en liten stund i morgen også. Vi har som sagt bakt kakemenn, spist middag, smoothie, sett lite på tv og ryddet klesskapet mitt! Ble kvitt en pose klær, og samtidig låner Sofie en del klær av meg også.

Kakemenn <3noen klær her ja :-)

you <3 Ikke verdens fineste bilder her, men det får gå :-)

- Nina

Alene hjemme

Det er fredag! JA! Nå straks kommer Sofie hit og vi skal kose oss hjemme alene. Jeg har laget kakemenndeig, også skal jeg begynne og lage middag. Etterpå blir det jo selvsagt baking av kakemenn og kanskje film. Alltid like fint med webcam bilder, ehe. Og ikke sminke. 

- NinaSliten!

Aaaaaaaaaah, sliten ja. Kom hjem for en time siden fra sats. Etter to HARDE gruppetimer. Har så lyst til å bare legge meg. Men lysten til å drikke smoothie, se CSI og rydde er litt større. Må nesten gjøre det også, siden mamma reiser bort en stund, høres nok veldig rart ut! Men mamma er best :D haha. Sover nok som stein i natt, pga treninga og det skal bli deilig.

Her sitter jeg og later meg. Snakkes!

- NinaSmoothie LOVE

Simply the best! Jeg elsker smoothie over alt på jord, haha. Beste jeg vet :-D

-NinaCSI

Hei. Nå har jeg akkurat satt meg ned for å se på CSI. Nesten det eneste jeg liker med tirsdager. Har bare øvd litt på foredragene til i morgen. I morgen blir det to treninger, yes, gleder meg! Har ikke fått vært på Sats siden forrige uke, og det er jo krise. Nå skal jeg snart lage meg en liten fruktsalat.

Tenkte og begynne med sånn challenge ting, siden jeg virkelig ikke aner hva jeg skal blogge om. Dessuten har jeg jo ikke fortalt om meg selv! Hva synes dere? Andre forslag?

Tittei :-) Vakkert ass...

- Nina

 Fæl dag

Blir mye mobilblogg for tida. Det er rett og slett fordi jeg ikke gidder og ta fram pc'en. I morra har jeg en stor naturfagprøve, så mesteparten av dagen har gått til det... Kjedelig og vanskelig. Har en utrolig dårlig følelse.

Nå skal jeg faktisk unne meg å se på farmen.

-NinaNew In

Fra Lindex - 399 kr. Fikk 30% avslag. Så ble litt billigere. Er den ikke fin ? :-)
-NinaTraining next

Hei, og god morgen. Nå skal Katerina og jeg snart stikke en tur på sats. Bli sterke kvinner :-)

-NinaTwilight - Breaking Dawn, Part 2

Hei. Nå snart skal jeg på kino med Katerina, Johanne, Lise, Ingrid og Elin. Vi skal selvfølgelig se twilight. ÅÅÅ, gleder meg!! Etter den er ferdig skal Katerina sove hos meg. Enda bedre. Har jo lest alle bøkene av twilight, så nå er jeg veldig spent. Men det er jo også litt trist... Skal garantert ha alle filmene, slik at jeg kan ha filmmaraton med de :D
- NinaSkole

Nå har vi spisefri. Snart dobbeltime med matte, og gym etter det. Så da koser vi oss med det, haha! Neida. Blir deilig med helg!!

God helg fra oss :-)

 Anbefaling - hudkrem

Har en liten anbefaling å komme med her.

Disse hudkremene bruker jeg nå, de skal være bra imot kviser. Og de gir deg babyhud. Den store påføres først, så den i midten og til sist den til høyre. Fikk kjøpt disse av faren til kjæresten til Linn til en billig pris. Men de er sikkert på apoteket eller Vita, eller noe :-)

Håper på et resultat snart, og jeg har faktisk merka litt. Men hjelper kanskje ikke så himla mye når jeg spiser sjokolade, haha!Outfit 22.11

Heeei. I dag greide jeg faktisk jeg å hive meg ut av senga mye tidligere enn før. Noe som har resultert til at jeg kan da det med ro, og det er sånn jeg liker det. Nå sitter jeg og spiser salat, før jeg snart må gå til den tidlige bussen... Her er i hvertfall dagens outfit:

Genser - Bik bok, Bukse - Cubus, Sko - Dna?

Blir nok mye bedre og fler bilder av slikt når jeg har speilrefleks.

- NinaJust girly things

 

Aaaaah, jeg bare elsker denne siden. Den sier bare så mye sant, og man kan drømme seg helt bort! Mange bilder passer man inn i, mens andre ikke, selv om man kanskje kunne ønske. Andre bilder henter man inspirasjon fra. Kunne tatt med 10 000 bilder derfra, men hadde jo ikke vært noe interessant, når dere kan gå inn på siden selv. Kos dere resten av dagen! Jeg sitter og ser på farmen hjemme alene :O

- Nina 

 

 

 

  Sweet dreams.

Dagen bare flyr unna. Føler ikke at jeg rekker så mye. Også er det natt igjen. Sove er noe jeg elsker, men ikke når jeg ikke får så mye ut av dagen. I dag har jeg jo bare vært på skolen og på mørkekjøring, før det ble litt spansk. Nu skal jeg legge meg. Vet med meg selv at jeg ikke greier og stå opp, hvis jeg legger meg for sent.....

Trøtt jeg? Tror det. Virkelig god kvalitet på bildene her, ehe. Jeg skal så ha speilrefleks en gang...

- Nina

Piloxing

Akkurat kommet hjem fra piloxing og litt egen trening med Katerina. Var veldig slitsomt, men så bra jeg føler meg etterpå! Nå er det lesing på planen til engelskprøve. Kanskje er jeg så heldig å dumpe meg ned i sofaen til farmen eller The Bachelorette. Tviler...

Mobilblogg ruler!
-NinaDagens antrekk

Hei. For en liten stund siden ble jeg ferdig med avisene. Nå snart skal jeg på kino. Etter det må jeg arbeide MASSE med skole, men jeg tar en liten kinopause før det. Skal egentlig også trene i dag.


Bluse - Lindex , Bukse - Cubus

- NinaOvernatte hos Sofie.

Hei. Nu har jeg akkurat kommet hjem. Først skole med fag og samfunnsfagprøve. Også hadde vi gym i dag, fotball som vanlig. Deretter var jeg på sats i tre timer, før jeg dro en kjapp tur til frisøren for å farge bryn. Det er bare rart, siden jeg egentlig aldri hatt noen tydelig bryn, de har liksom vært helt lyste.

Nå snart skal jeg pakke og videre til Sofie. Gleder meg! Vi skal kose oss. Tror vi skal leie noen filmer, spise masse mat, slappe av og ta noen bilder i kveld. Vi har igrunn bestemt oss for å være sosiale sammen, så det blir ikke noe tilgang til internett.

Haha, utrolig gammelt bilde av oss :)Så utrolig urettferdig!

Nå har jeg akkurat vært innom bloggen til Kristina som nå ligger på førsteplass på blogg.no. Jeg er sur, jeg er lei, det er vondt og det er bare så utrolig urettferdig. Vel og merke er det mange som kjemper mot kreft, og det er nok ikke veldig lett. Kristina døde i dag, det skjærer inni meg. Jeg vet at jeg ikke kjente henne,  heller ante jeg ikke hvem hun var. Hun virket som en veldig bra person, tenkte postivt og virket alltid blid. Hun ble bare brått tatt fra livet sitt. Det er da jeg får tanker om andre ting. Hvis jeg hadde vokst opp uten en mor, uten min fantastiske mor, jeg kan rett og slett ikke forstå hvordan det er. Jeg vil heller ikke tenke på det. Det er en forferdelig tanke. Barna, familien og vennene hennes vil nok få en tøff periode og jeg kondolerer til dem og sender en hel del tanker... Kristina ble ofte omtalt som en solstråle, noe jeg er sikker på at hun var. Hun hadde en drøm om fremtiden. Hun fikk ikke oppleve den.  Noe som gjør meg redd, når er det min tur? For sannheten er at man aldri kan vite. Vi mister stadig og stadig mer mennesker som alle er gode på hver sin måte. Så, det er viktig å huske på å leve livet mens kan, for man vet aldri hva morgendagen bringer. Livet er ikke lett, det er utfordring i seg selv, men vi har alltid noen der for oss som hjelper oss videre. Kjære Kristina, hvil i fred.


Another recipe; Oreo milkshake

Hei igjen. Føler det blir fryktelig mye snakk om mat på bloggen min her. Kanskje kjedelig? Jeg er bare veldig glad i mat, haha. Så idag prøvde jeg meg på en enkel ny opskrift: Oreo Milikshake. Føler det blir mye usunt her, men skal straks komme med noe sunt. Jeg er egentlig sunn se..

Du trenger:

Til 2 personer trenger du, ville heller sagt 4:

4 kuler vaniljeis

12 oreokjeks

2 dl melk

Krem

4 biter kokesjokolade

Det eneste du trenger og gjøre er egentlig bare å putte vaniljeis, oreokjeks og melk i en blender. Miks det sammen. Hell det i glass. Fyll resten av glasset med krem og sjokolade på toppen. Sjokoladen smeltet jeg bare i mikroovnen. Kan egentlig heller bare ha sjokoladesaus på, men det hadde ikke jeg.

Sykt mektig og god! Men kan bli litt for mye..

- Nina  God morgen!

Nå har jeg akkurat våknet. Sovet helt til tolv. Er det mulig? Deilig var det i hvertfall. Føler meg så mye bedre, men fortsatt veldig slapp. Så idag kan jeg kanskje jobbe med litt skolearbeid som jeg ligger langt etter alle andre med. Men før jeg setter i gang med noe slikt må jeg spise frokost. Det er ikke alltid jeg har like god matlyst, derfor gjelder det å gjøre maten litt fin.- Nina

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits