ncng - Utveksling i California 13/14


CATCHING FIRE

Hei, god morgen. Først vil jeg si gratulerer med dagen til Tora som er her. Love you! Vi skal feire dagen hennes i byen, SF med familien min. Det blir nok veldig bra.

I går derimot var en sinnsykt bra dag! Har ikke ledd så mye på lenge! Eller det ender alltid med at jeg ler meg nesten hjel når jeg er med Sofie. Det er bare oss. Men nå var vi to til, så alt ble ekstra morsomt og vanskligere å stoppe og le. Etter en lat formiddag dro Tora, Sofie, Jenine og jeg for å se ''Catching Fire'' på kino i Petaluma. Først og fremst må jeg si at Petaluma er en veldig fin by, ligger ca. 30 min unna oss. Filmen var utrolig bra, og ble veldig sur da jeg måtte gå på do under den. Litt dumt at den stoppet så brått, slik at man gleder seg sånn til den neste, som sikkert ikke kommer før noen år... Uansett vil bøkene i mine ører være mye bedre, men det er jo nesten alltid sånn. Etter kinoen gikk vi en tur til en godteri butikk og gjett om Sofie var i himmelen, haha, hun er så søt. Også var det bilturen hjem da, rakk ikke drikke cappucino'en min før jeg kom igjen, siden vi bare ledde i bilen. Endte dagen med to episoder av Pretty Little Liars, som alltid er like spennende!

 

Måtte ha et bilde med vertsfaren min også, selv om han ikke fikk lov til å bli med på jenteturen. Bloggæs!

#utveksling

-9naTHANKSGIVING BREAK

California 10:17

God morgen, eller god kveld. For tiden har vi thanksgiving break og det er veldig morsomt å oppleve. Det er hvertfall sikkert at det er veldig deilig med ferie, har jo hatt skole og cheer konstant i mange måneder etter hverandre nå. Så deilig å få et lite pust i bakken. Begynner på mandag, og har allerede startet å tenke på alle leksene, huff. I skrivende stund sitter jeg i stua med alle i vertsfamilien, mens Tora, Linn og Max sover.

I denne ferien har jeg vært i Thousand Oaks fra fredag til onsdag hos søsteren min med Tora. Koselig det. Vi tok turen in til L.A selvfølgelig en del ganger, opplevde blant annet The Grove, The Griffith og Walk of fame. Første kvelden møtte Tora på noen kjendiser å hun ble i fyr og flamme, jeg ante ikke hvem det var. Andre kvelden dro vi for å se utover ''The Griffith'', det var magisk. Annet enn det ble det også litt shopping på meg og fikk sett igjen Julie fra kampen som var kjempe koselig! På onsdag dro vi fra Thousand Oaks til Sonoma, veldig lang biltur, kjedelig. Jeg merket godt at jeg hadde savnet vertsfamilien min kjempe mye, skal ikke forlate vertsfamilien min i en så lang periode en gang til for å si det sånn, før meg må. I går ble det feiring av thanksgiving her i huset og det var vellykket, men dumme meg tok ikke akkurat mange bilder.

The Grove, Fredag kveld:

 

En scene fra en film er spilt inn her.

 

The Griffith, Lørdag:

 

Walk of fame, Søndag:To bilder fra thanksgiving:#utveksling

-9naREADING IS DREAMING WITH OPEN EYES

Wow. Jeg har aldri før lest en bok av Nicholas Sparks før. Hvorfor? Han skriver så nydelig. Hva er vel ikke bedre enn en lovestory? Ikke så mye i mine ører. Jeg er i hvertfall i mitt rette element. Klin umulig å legge fra seg når du først har startet (det merket nok Linn veldig godt, sorry). Det finnes også en film til denne boka, men boka er hundre ganger bedre om ikke tusen. Hehe. Tror jeg må kjøpe noen flere bøker av Nicholas Sparks ja.

''Reading is dreaming with open eyes''

Regner vel egentlig med at det ikke er bok tips dere vil høre når jeg er her i Cali? Jeg er bare en smule forelsket i den. Men jeg skal prøve å gjøre innleggene mer interessante.

#utveksling

-9naUPDATE

Hei igjen. Blir lenge mellom hver gang, og jeg lover ting, men holder de ikke. Så skal ikke love noe igjen. Kanskje det forbedrer seg da? Hvem vet. Jeg vet at familie, venner og sikkert andre ønsker og se mere til meg, og høre mer fra meg. Fra denne kanten har det vært stille litt for lenge! Skal oppsummere litt kort, siden jeg flyttet:

- Har vært på de siste fotballkampene

- Feiret bursdagen til min fantastiske vertsfar, som ironisk/utrolig nok er 4 dager eldre enn min egen far.

-  Dro på fotballkamp i Berkeley med vertsmor og hennes venninne.

- Vært syk i en lang stund, ikke helt frisk enda.

- Har hatt jentehelg med vertsmor. ( De andre bestemte seg spontant til å dra til Disneyland)

- Har hatt bakedag med Morgan.

- Altfor mange cheer treninger (unødvendige)

- Vertsmor og jeg har blitt helt hektet på Pretty Little Liars.

- Var ute med venner på Halloween, bare gutter vel og merke, med unntak av Sofie.

Det er vel så mangt jeg kan nevne. Har dessverre ikke rukket å gjøre så veldig mye spesielt enda. Ukene går unna. Skole, cheer, lekser og sove. Til søndag har vi konkurranse i Cheerleading og etter det legger jeg det på hylla. Da får jeg litt bedre tid til lekser, vertsfamilie og venner. Det gleder jeg meg veldig til. Sannheten er at jeg er veldig lei cheerleading, det var ikke helt som jeg tenkte det skulle bli, men det skal fremdeles ikke ødelegge noe. 

Nå får jeg få ræva i gir som vi sier i Norge. Har endelig hatt en dag fri fra cheer og har derfor ikke gjort noe. Prøver alt jeg kan for å bli frisk. 

-9na

 

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits