ncng - Utveksling i California 13/14


Lazy day

Hei. Jeg gjør ikke stort mye i ferien. Bare slapper av, leser, ser på tv og trener. Det var veldig deilig med en treningsøkt i stad. Nå sitter jeg hjemme og ser på episoder av one tree hill. Mens jeg rydder :-)

Ha fortsatt en fin jul! Og husk å slappe av. Lover og komme med ordentlige innlegg snart :-)

-NinaGoing to the airport

Hei. Nå skal jeg straks sette meg inn i bilen på vei til Gardemoen. Skal hente Linn! :-D gleder meg så utrolig mye til å se søstera mi. Men aller først skal vi ta en liten tur innom IKEA, hvis vi rekker det. Folket i denne familien er ikke akkurat av det raskeste slaget...

-NinaSå lite motivasjon

Nå for tiden er jeg så sykt lei av skole. Jeg stresser mye, noe som fører til at jeg får vondt i hodet og må bruke dagen på å sove en del. Noe jeg ikke har tid til i det hele tatt! Har så mye arbeid å gjøre før det er ferie. Derfor er det null motivasjon til alt, nesten. Jeg er helt tom for krefter.

Jeg lever på vann i disse dager.

-NinaDay 6 - Årets julekjole

Gjorde om day 6 litt. Slik at nå får dere se bilde av min julekjole.

 

Er den ikke fin? Skulle gjerne hatt den i alle fargene!

- Nina

Ready for bed

Hei. Denne dagen har vært ganske lang, men på en bra måte. Først var Sofie og jeg i byen, og kjøpte noen julegaver. Jeg er stort sett ferdig :-D Ellers har vi lagd litt julekaker her hjemme. Og nå dro akkurat Katerina,etter å ha vært her i kveld. Så nå er jeg ganske klar for senga.

-NinaHjemme alene

Nå er Sofie og jeg benket i sofaen, og vi ser på hjemme alene. Da får vi nemlig litt ekstra julestemning! Den er jo bare så bra da, haha.

Dette koser vi oss med :-)

-NinaDay 5 - Ting du ikke visste om meg

1. Når jeg gikk i barnehagen mente de som jobbet der at jeg ikke var moden nok til å begynne på skolen med 96 folka. Fordi jeg ikke ville lære der, men kun ville leke og ha det gøy. Men da hadde ikke de sett meg spille memory, klisterhjerne hadde jeg da! Spilte det med mamma og Linn ganske ofte, og de skjønte aldri hvorfor jeg alltid vant.

2. Jeg greier ikke å ha det så rotete rundt meg! For ikke så lenge siden prøvde jeg og ha det rotete, og det førte til klaging, haha. Så foretrekker ryddig rom jeg.

3. Jeg liker ikke sminke. Eller er ikke så glad i ha det på meg, også er jeg heller ikke så flink til å sminke meg. Mange dager jeg ikke gidder, og ta på meg sminke.

4. Greier absolutt ikke stå opp morgenen, men det er jeg vel langt ifra alene om.

5. Selv om jeg nesten trener hver dag, sliter jeg veldig med å finne motiivasjon til trening til tider. Men er veldig flink til å presse meg da! Nå har jeg faktisk litt motivasjon siden sats har åpnet nytt senter.

6. Jeg har alltid tørre lepper.

7. Må sove etter skolen, for å klare og gjøre lekser.

Osvosv, kommer liksom ikke på noe spesielt jeg, så det er litt vanskelig å skrive.

 

Natta fra oss!

- NinaDay 4 - Bloggene jeg leser

 Tenkte og ta topp 10 eller noe!

l0ve.blogg.no/

 sofielb.blogg.no/   (når hun blogger da)

 

auroramohn.blogg.no/

 


betinabf.blogg.no/

 fotballfrue.no/

 

juliemariedahl.blogg.no/

 

annijor.femelle.no/   (ops, ble liiiten)

 

Det er disse bloggene jeg leser mest for tiden. I tillegg pleier jeg og ta en tur innom andreabadendyck, tcmn, tuvaw, tlag, emilieskaget, annais, eirinkristiansen og krisssy.

- Nina

 

 

 

 

 


 Aerobic

Nå stikker jeg straks på Aerobic. Gleder meg! Haha, blogger nesten bare før eller etter trening jeg. Lover jeg skal bli flink, men motivasjonen er ikke helt på topp. Kanskje blir det et innlegg til senere i dag :)

- NinaIkke noe spesielt

I dag har jeg kun brukt tiden min på skole, trening, en liten blund og lesing. I morgen har je engelsk tentamen, gleder meg ikke!

Kjøpte forresten denne til mamma på lørdag, måtte bare! Hun ble veldig glad.

-NinaSå trøtt!

Hei! I dag har jeg befunnet meg i Sarpsborghallen i nesten hele dag. Var utrolig deilig og komme hjem, for å slappe av. Men det kunne jeg ikke ta meg lov til. Må nemlig skrive manus til en bok som skal bli film, prosjekt i norsk. Det er ikke særlig enkelt. Og akkurat nå er jeg så trøtt at jeg kunne sovnet på sekundet. Jeg trenger nok søvn nå også, fordi jeg har stått opp tidlig hver dag nå! Bildeopplastingen funker ikke nå...

- Nina

 Day 3 - Mine bestevenner

Da er det tid for day 3 - bestevenner. Liker på en måte ikke å skrive sånt her, men vil jo gjerne skrive her også og si hvor glad jeg er i dem!

1. Sofie Byvold - Jenta har alltid vært spesiell for meg! Alltid vært der for meg, hvis jeg har noe på hjertet sier jeg det gjerne til henne og jeg har kjent henne siden jeg var 8 år eller noe sånt. Da gikk vi på RG sammen. Har alltid vært ganske nære, men er selvfølgelig noen ganger vi ikke har vært så mye sammen. Dagene med Sofie er virkelig noe av det beste jeg vet! Er ikke alltid det er like sosialt, men det gjør ikke noe. Forrige gang var vi faktisk veldig sosiale da! Sofie er en av mine viktigste venner, allerbeste, I love you <3 Opplevd mye rart med henne og til tross for det har vi aldri kranglet. Våres vennskap er noe jeg setter utrolig høyt. I will miss you in Cali! My better half. Lillesøster <3

 

2. Katerina Midtbø - en jente jeg ikke har kjent så lenge. Men jeg føler det likevel! Begynte i klassen min på ungdomsskolen, noe jeg selvfølgelig nå er veldig glad for! For meg er det viktig å kunne snakke med noen personer om alt. Det gjør jeg med henne og vi er egentlig ganske like. Vi er der for hverandre. Når jeg er med Katerina går tiden plutselig veldig fort..Det sier vel kanskje litt om henne. Alltid noe å snakke om, og blir vel aldri helt ferdig, haha! Et stort hjerte har hun. Sammen med Sofie er hun en av de to allerbeste jeg har nå. Jeg setter veldig stor pris på deg, Katerina og er kjempe kjempe kjempe glad i deg<3 En herlig person som fort kan lyse opp dagen min.

 

3. Ingrid Aaserød - egentlig ikke så veldig lenge siden jeg ble god venn med Ingrid. Faktisk i år. Hun er en veldig søt jente, med en litt annerledes stil. Ser utrolig mye godt i henne. Også i grunnen ganske lik meg. Lett å snakke med og gøy å være med. Noen ganger kan hun være utrolig morsom, og da pleier jeg og få helt latterkrampe, haha. Ingrid, du er best and I love you <3

 

4. Elin Haglund - gått i parallell klassen på barneskolen, men var ikke før ungdomskolen jeg ble ordentlig kjent med henne. Riktignok gikk vi ikke på samme skole. Kan si at Elin er en veldig spesiell og rar person, haha. Hun og mormoren min har fått et bra forhold vil jeg si, hehe, de er veldig like. Begge er ikke redd for å prate om følelser og munnen går i ett. Noe jeg liker. Hun er også en veldig lett person og prate med og jeg er ille glad i henne.5. Johanne Aas - kjent henne veldig lenge. Nettopp fordi familiene våres har vært venner i mange år. Og derfor var jeg mye med Johanne før. Ikke så mye nå lenger... En kjempe herlig person som jeg bare digger. Hun er som regel alltid blid, og tenker veldig ofte på andre istedenfor seg selv. Hun er ofte i mine tanker. Æ e glad i deg Janne <36. Natalie Johansen - gikk på RG med henne før. Hver gang jeg er med henne har det alltid vært mye latter og mye moro. Ikke kjedelig nei. Finner alltid på noe. Nå er det kjempe lenge siden jeg har sett henne og jeg savner henne utrolig mye! Selv om jeg ikke er mye med henne nå til dags, så vil jeg nok lenge anse henne som en veldig god venn veldig lenge. En jeg rett og slett ikke kan miste. Solstråla mi det se. Natalie du er virkelig best, I love you <3

Ble utrolig forskjellig størrelse på bildene, men de er jo tatt med forskjellige kameraer også da. Dette er mine nærmeste nå til dags, men har jo selvfølgelig andre venner også som jeg er glad i.

-NinaKjapp kveldsmat

Jeg er ikke så veldig glad i brødskiver, derfor bestemte jeg meg for å teste ut noe nytt.

Du trenger:
- Tortillas
- Skinke/salami
- Rucola/Salat
- Ost

Legg en lefse i panna, og deretter skinke, ost, rucola oppi.

Legg en lefse over dette igjen. Snu den noen ganger til den har blitt sprø på begge sider. Pluss at osten skal smelte inni.

Det var det hele. Er faktisk utrolig godt og tar liten tid! Broren min likte det godt i hvertfall :-)

- NinaDay 2 - Drømmesteder

Da er det tid for Day 2, mine drømmesteder. Er utrolig mange steder jeg har lyst til å besøke og oppleve.

Roma, Paris, London, Barcelona, New York, Florida og California igjen, Tennessee, Seattle, Washington, Colorado, Nevada, Australia, Maldivene, Canada, Japan, Dubai, Island og mange andre steder! Har veldig lyst til å ha reist i alle de forskjellige verdensdelene. Et ønske jeg har er å reise ned til den fattige delen av verden og hjelpe til, for å virkelig greie og sette pris på alt jeg har. Å vite at jeg er utrolig heldig, ikke bare jeg, men spesielt alle vi i Norge. (De fleste) Neste år når jeg er i California, skal kanskje Linn og jeg feire nyttårsaften i New York, hadde i hvertfall vært sykt kult!
- Nina

 Day 1 - Ti ting om meg

1. Jeg er 16 år.

2. Jeg har gått på Rytmisk Gymnastikk, Diorama og nå går jeg på turn og sats.

3. Går på studiespesialisering i Sarpsborg, utrolig kjedelig!

4. Jeg har en katt som heter Amandus, og er 11 år.

5. Jeg elsker og bake, og lage middag.

6. Søstra mi bor i California.

7. Skal ta et high school year i California neste år.

8. Jeg er en veldig følsom person og har mange tanker i hodet.

9. Jeg har ikke en veldig fin klesstil, og er heller ikke flink til å sminke meg! haha.

10. Er en jente som setter familie og venner utrolig høyt!

 Ble sikkert spennende det her ja.. Det er bare det at når jeg skal skrive om meg selv, kommer jeg ikke på noe bra.

Morgenkåpe <3 Love it! Er ikke hjemme, så ble et helt randomt bilde. Befinner meg hos Liv-Iren og Tor-Ivar, og her har jeg sovet i natt og skal være her noen dager til! Noe som resulterer til at jeg ikke gidder og ta bilder. Hah.

-Nina

 10 days challenge

Nå tenkte jeg at jeg faktisk skulle ha 10 days challenge. Tror ikke jeg kommer til å ha det hver dag, men dager jeg virkelig ikke aner hva jeg skal skrive. 

1. 10 ting om meg.

2. Reisemål.

3. Mine bestevenner.

4. Bloggene jeg leser.

5.  Ting du ikke visste om meg.

6. Favoritter i klesskapet akkurat nå.

7. En oppskrift.

8. Anbefaling av bøker/filmer

9. Frozen memories.

10. Min ønskeliste til jul.

 

Bare diktet opp litt forskjellige setninger. Orka ikke ta sånn ordrett fra sånne du kan finne på nettet. Men tror de er helt greie ;)

Rart og se meg med langt lyst hår :O Tror jeg går tilbake til det snart. Nå må jeg stikke, har utrolig masse og gjøre i dag!

- NinaLørdagskvelden

Katerina og jeg har nå sittet i sofaen i en del timer. Vi har det bræ, koser meg! Spist god middag og brownies. Tommel opp.

-NinaByen med Sofie

Hei. Hjemme fra byen nå. Sofie og jeg var der noen timer. Og selvfølgelig måtte jeg bare kjøpe meg noe. Huff! Jeg har ikke råd til det jeg. Det eneste jeg skal bruke penger på nå er julegaver, frem til etter jul. Bortsett fra småting da. Men her er det jeg kjøpte:


Deilig genser fra Gina Tricot -129 kr

Enda en deilig fin genser fra Bik Bok - 199 krNailpolish Gina Tricot - 39 kr

Kjøpte også en julegave og mat. Skal snart begynne med middagen igjen, haha :D

- Nina

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits