ncng - Utveksling i California 13/14


JUST DO IT

heihei. Nå har jeg snart vært våken i 6 timer. Har ikke gjort så mye, skal heller ikke gjøre så mye i dag. Har snakket med pappa på telefonen for en stund, var veldig koselig det også! Uansett, har lenge sagt til meg selv at jeg må trene igjen. Jeg pleide jo å elske det så mye. Så vmor og jeg bestemte oss for å begynne og jogge fra i dag. Slik at nå følger vi en slags løpeapp. Vi har akkurat begynt, og ingen av oss er noe særlig i shape lenger, så nå skal vi trenes opp. Motivasjonen er på plass! Nå som jeg ikke har cheer så må jeg finne på noe å gjøre uansett. Og hvem vil vel ikke se bra ut til sommeren? Har bare lyst til å gå til innkjøp av masse nytt treningstøy. Vil gjerne komme tilbake til den bra formen jeg var i før jeg dro på utveksling, yes please! 

Greier jeg dette da?

#utveksling

-9na

 IT'S BEGINNING TO LOOK LIKE CHRISTMAS

Hei, og god morgen til dere i Norge. Hvor ble uka av? Det var jo akkurat mandag. Og som vanlig har jeg glemt bloggen. Uansett, det har vært kaldt i dag. Jenine sa at det ikke har vært så kaldt siden 1946 her, kanskje snøen kommer? Likevel må jeg si at det har vært en finfin dag, minus en liten del. Har vært på skolen som vanlig. Dro hjem og bare slappet av. Snakket også med mamma på telefonen, noe som var kjempe koselig! Har også hatt min dose med ''jul i Blåfjell'' i dag. Annet enn det har vi pyntet litt til jul og avsluttet vi kvelden med en norsk film, selvfølgelig oversatt til engelsk. Den nye versjonen av ''Reisen til julestjernen'' og den fallt godt i smak. Må si at orginalen alltid vil være den beste, men den nye er veldig bra den også.

I går mottok jeg en stor pakke fra mamma med julegaver og masse sjokolade. Takk mamma, du er best <3 Ble så glad! Så nå har jeg både norsk sjokolade fra mamma, sjokoladekalender som jeg kjøpte til alle barna inkludert meg selv og pakkekalender som snille vmor har laget til meg. Skal ikke klage da? Nei. I tillegg lagde vmor grøt til frokost i dag :-)

 

#utveksling

-9na

BACK TO SCHOOL

God kveld. I dag begynte jeg på skolen. Hadde det faktsik veldig fint i dag, var gøy å ha med Tora. Vertsmor har også sagt at jeg har vært utrolig godt humør i dag, så det er jo alltid fint å høre. Straks skal vi kjøre til Tora til flyplassen, det blir trist, etter å ha vært sammen i 11 dager. Ellers strømmer leksene på og det er tilbake til normalen, bortsett fra at jeg har sluttet på Cheer. Fortalte det til en på teamet mitt og brått visste alle det, ryktet går på High School. Så nå skal jeg bli flink til å løpe og trene styrke. Forhåpentligvis begynner jeg på et treningsstudio også. Har også hatt min dose med mariokart i dag. 

Må virkelig si at livet er fantastisk for tiden. Bortsett fra at jeg er i elendig form treningsmessig og alle leksene. Men jeg elsker meg her. Kunne vel egentlig ikke hatt det bedre. Har funnet et hjem og en familie hvor jeg hører hjemme. Og det er en utrolig bra følelse. #utveksling

-9naSAN FRANCISCO CELEBRATION

Gårsdagen gikk som sagt til San Francisco å være turister og feire bursdagen til Tora. Hele vertsfamilien min, Tora og jeg. Det var en strålende dag! Vi stoppet først på toppen av en bakke for å ta noen bilder, resultatet ble ikke så bra, fordi vi alle hadde sola mitt i trynet. Deretter dro vi til de såkalte ''Painted Ladies'', hvor Fullhouse er spilt inn. Husker jeg så på det programmet når jeg var liten, Mary-Kate og Ashley Olsen var så søte! Vi kjørte også opp en veldig lang bakke med ille mye kø, for å kjøre ned verdens mest ''svingete'' vei. Har jo vært der før, men aldri kjørt den ned. Litt senere ble det en tur innom den norske sjømannskirke, hvor vi spiste grøt og kjøpte litt godteri. Kjøpte også hornsalt som man blant annet bruker i kakemenn. Fikk alle i vertsfamilien til å lukte på det, sa det luktet godt og fikk et litt surt blikk tilbake. Det var sykt morsomt, dere burde virkelig sett ansiktet dems. Til slutt ble det litt shopping i Union Square, fikk endelig kjøpt meg en etterlengtet ytterjakke. Og litt andre ting jeg trengte. Huff, har ærlig talt brukt litt for mye penger i det siste.. Vi avsluttet kvelden med å spise på The Cheesecakefactory. Alle var så sultene. Turen gikk deretter hjemover hvor alle, bortsett fra Steve og meg sovnet til julemusikk. Fin fin dag!

I dag har jeg ikke gjort stort. Ryddet rommet. Gjort litt lekser. Skal gjøre mer. Spilt Wii. Mariokart. Jeg har blitt kjempe flink i forhold til igår. Alle blir kjempe ivrige! Andrew og jeg er som regel på lag og slår alltid det andre laget. Blir nok å spille litt mer nå snart, så avhengig. Uansett ferien er over i morgen. Både glad og lei meg. Kan heller ikke tro at det er første desember i dag. Hvor ble tiden av? Helt ærlig har jeg ingen julestemning, men jeg ser fram til å feire jul på en annen måte. 

#utveksling

-9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits