ncng - Utveksling i California 13/14


OPPSKRIFT: SMOOTHIE

Her er en etterspurt smoothie oppskrift. Den er enkel og god. Alt du trenger er eplejuice, vaniljeyoghurt og frosnebær (disse er fra Coop inneholder banan, jordbær og blåbær). Jeg bruker to av posene fra denne smoothiepakka sammen med tre store ss yoghurt. Til slutt heller jeg opp i eplejuice. Ikke for mye og ikke for lite. Jeg liker smoothien ganske tykk og at den ikke er helt rennende. Uansett er det ikke særlig godt om den bare smaker eplejuice. Så er det bare miksingen som gjenstår. Denne smoothien har jeg drukket flere ganger denne uken, bare synes den er så god! Jeg tror Sofie er enig!

Dette ble kanskje litt uoversiktelig. Men jeg tror dere skjønner poenget. Å lage smoothie er uansett ikke vanskelig på noen slags måte.

Nå skal jeg straks krype til sengs. Er bare litt redd nå. Det er en mann som er forbanna på en dame, og de var ganske høylytte. Drev og skrek her i nabolaget. Men det ordner seg nok sikkert. Skal bare rydde opp litt på stua og rommet så inntar jeg drømmeland, håper jeg.

-9naForferdelige uker

Må bare unnskylde fraværet mitt. Men nå er jeg så dritlei. SKOLE. Jeg orker ikke mer. De fleste klasser jeg vet om er ferdig med nesten alle prøver og fremføringer. Men, vi 1STUE er langt ifra ferdig. Vi har hele  4 prøver og 3 fremføringer igjen, kanskje  er jeg også så heldig å komme opp i eksamen. Just my luck.  Alt dette er presset inn i to til tre uker. Jeg aller mest lyst til å legge med ned å gråte og ikke gjøre noe. Men det hjelper jo ingen verdensting. I tillegg må jeg jo trene, kan ikke la skolen gå utover helsa. Uten trening= sur Nina.

Forresten er jeg så heldig at jeg har bursdag oppi alt dette. Også danseshow og EF weekend (sannsynligvis).

Må bare tenke på at sommeren er rett rundt hjørnet...

-9naOppskrift: Himmelske Cookies

Heihei. Siden jeg har fått meg speilrefleks, hva passer da ikke bedre enn en oppskrift? Jeg er jo som kanskje mange vet, utrolig glad i å bake. Og i går bakte jeg noen herlige sjokolade cookies. De var kjempe gode etter min mening, og ganske mektige, men likevel vanskelig å bare ta en! Så da bare kjører jeg på med den. Kjeksa er faktsik inspirrert av Marthe Borge, men jeg får dem rett og slett ikke like fine som henne.

Du trenger:

200g mørk kokesjokolade

50g smør

2 egg

125g brunt sukker

2 ts vaniljesukker

80g hvetemel

1/2 ts bakepulver

 

 

Framgangsmåte:

1. Smelt kokesjokoladen og smør i et vannbad. (Gjerne del smøret i mindre bytter, jeg glemte det).

2. Kjør egg, sukker og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin, imens sjokoladen smelter.

 

3. Hell sjokoladekremen oppi den andre ''deigen'' og miks sammen.

4. Hell mel og bakepulver i deigen og bland dette.

5. Nå er det kun å fordele deigen i ca 15-16 kjeks. La de stå i ovnen påå 200 grader i 10-12 min. Det kan virke som de ikke er ferdig, da kan du enten steke i noen minutter til, eller ta de ut, De er kjempegode, selv om de er litt ''bløte'' inni.Herlig! Sikkert en grådig kaloribombe, men det er helg. Og dessuten man lever jo bare en gang :-)

-9na
 

 

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits