ncng - Utveksling i California 13/14


SMILE

wow, her er jeg igjen. Men skal løpe ut døren om noen sek. Planer om blogging i kveld hvis det er tid. Oppdateringer er vel alltid fint? Skjønner ikke helt hva jeg har drevet med den siste tiden, tiden har suset avgårde for å si det sånn. I dag er det lørdag, og for en time siden kom jeg hjem fra lunsj med min engelsk lærer, det var veldig koselig! Høres kanskje rart ut, men hun ønsket bare å sjekke hvordan det går med meg :) Nå skal jeg straks avgårde med Sofie og Sharon. Selge Raffle tickets på jobben til Sharon. Så vi snakkes! Ha en strålende dag. Humøret mitt er på topp.

 -9naJUST DO IT

heihei. Nå har jeg snart vært våken i 6 timer. Har ikke gjort så mye, skal heller ikke gjøre så mye i dag. Har snakket med pappa på telefonen for en stund, var veldig koselig det også! Uansett, har lenge sagt til meg selv at jeg må trene igjen. Jeg pleide jo å elske det så mye. Så vmor og jeg bestemte oss for å begynne og jogge fra i dag. Slik at nå følger vi en slags løpeapp. Vi har akkurat begynt, og ingen av oss er noe særlig i shape lenger, så nå skal vi trenes opp. Motivasjonen er på plass! Nå som jeg ikke har cheer så må jeg finne på noe å gjøre uansett. Og hvem vil vel ikke se bra ut til sommeren? Har bare lyst til å gå til innkjøp av masse nytt treningstøy. Vil gjerne komme tilbake til den bra formen jeg var i før jeg dro på utveksling, yes please! 

Greier jeg dette da?

#utveksling

-9na

 

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

Juni 2014. April 2014. Februar 2014. Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits