ncng - Utveksling i California 13/14


THE BEST OF ME

ETTERTIDEN

Lenge har jeg tenkt på å skrive et innlegg om min avskjed til California, Sonoma, mine venner, lærere og min kjære familie. Jeg har ikke greid det. Tankene mine går rundt i hodet i ett stup. Tanker om alt jeg kunne gjort annerledes. Tanker om hva som kunne vært bedre. Men mest tanker om hvor bra jeg hadde det og hvor heldig jeg var. For meg er det hardt å skrive om min opplevelse som utvekslingsstudent. Det bringer fram minner og får meg bare til å gråte, med glede og smerte. 

Det å dra på utveksling er så mange ting på en gang. Aldri i livet hadde jeg trodd at jeg faktisk skulle gjøre det. Jeg trodde jeg kom til å avlyse det hele. For jeg er ikke typen til å dra fra mitt hjem. Eller min kjære familie og venner. Jeg har alltid vært en hjemme person. Hvorfor gjorde jeg det? Noen ganger i livet må man bare ta en sjanse! Kaste seg inn i noe som skremmer vettet av deg. Oppleve noe nytt og utfordre seg selv. Det var det jeg gjorde. Det er ikke ofte at jeg sier jeg er stolt over meg selv, men stoltheten jeg bærer på nå skinner i meg. Herregud så glad jeg er for at jeg gjorde utveksling. Utveksling forandret livet mitt og meg på så mange måter. Det lærte meg å bli mer ansvarsfull. Å være storesøster. Å bli sterkere. Å ta alt med et smil.  Bli bedre kjent med meg selv. Si mine meninger. Bli så nærme en familie på så kort tid. Kle meg i det jeg vil. Gå ut av komfort sonen. Og så mye mye mer. Jeg ville aldri i verden vært foruten denne opplevelsen.

Det å komme hjem har vært fantastisk på mange måter og det har vært utrolig godt å se familie og venner igjen. Men det var også et stort stikk i brystet. Plutselig hadde jeg ikke et hjem i denne verden, men ett til på den andre siden. Det er rart. Men også en stor ære. Det gjør vondt og savnet er uendelig stort. Å brått ikke se min vertsfamilie etter så mange måneder gjør noe med meg. Noen har kommentert på at jeg har vært litt sur i det siste. Det er ikke sant. Jeg har vært lei meg, og jeg er lei for det. Når du drar på utveksling drar du fra familie og venner, men til slutt kommer du tilbake. Det er ikke det samme når du drar fra ditt vertsland, for innerst inne vet du at det aldri kommer til å bli som det igjen og kanskje kommer du ikke til å se dem så ofte. Hvordan går du fra å se dem hver dag til så sjelden? Muligheten for å flytte er jo der, men igjen hvordan kan jeg dra fra min familie og venner her? Det er likevel ikke det samme som et utvekslingsår med en vertsfamilie, high school, nye venner, ny mat, ny kultur og mange nye opplevelser. 

Jeg vet at mange som har vært på utveksling tar det veldig bra å komme hjem. Jeg var ikke en av dem. Ikke missforstå jeg var kjempeglad for å være hjemme, men det var ikke helt det samme som før. Det er skremmende å tenke på at jeg ikke så lyst til å dra hjem. Det var ikke stedet, men menneskene. Mest av alt vertsfamilien min. For noen fantastiske mennesker! Jeg føler meg så utrolig heldig at jeg er en del av dem!  Å brått ikke våkne opp tidlig på morgenen av føtter som løper i gangen får meg nesten til å felle en tåre. Eller lille Ellie som står ved kanten av senga mi , som forsøker og lukke opp øyna mine. Eller alle filmkveldene vi hadde med popkorn. Vertsfar som sto og følgte med til de grader på hvordan popkornet poppet. Hvordan Garrett gikk rundt og rundt i huset når han var stresset. Eller hvordan han alltid ville kose med meg. Se film med vertsmor klokka halv sju på morgenen og tv-seriene vi så på. Hjelpen til lekser. Hvordan alltid vertsmor var så opptatt av å ta på negllakk på meg og ta ansiktmasker. Alle samtaler med henne og vertsfar. Hvordan jeg slåss Kung Fu med eldste bror. Eller hvordan han kalte meg Nii-naaaaa. Når vertsfar og jeg sang sammen, eller vertsmor og jeg som alltid sang feil versj. Kaffe på morgenen som jeg alltid fikk av vertsfar. Det er slike små ting jeg savner mest, men til sammen blir de alle store. Det å være store søster ga meg kanskje en av de største gledene ut av det hele. Det kan jo være veldig slitsomt, men gud som jeg elsket det. Aldri i hele mitt liv ville jeg trodd av at å være store søster skulle gi meg så mye. Og jeg vet at jeg kunne gjort alt for disse tre småsøskene mine, det er ingen ord på hva de betyr for meg. De har lært meg mer om kjærlighet enn mange andre. Litt sykt er det å tenke på at jeg kun har kjent vertsfamilien min i litt over ett år. Det føles som en evighet. Vertsmoren min har vært min sterkeste sidespiller hele tiden, hun har alltid vært der og er der fortsatt. Og selv om jeg nå kun har kjent henne litt over et år, kjenner hun meg nesten bedre enn alle andre som har vært i livet mitt siden første stund. Vi er utrolig like, skremmende nok. Vertsfar og jeg har det alltid gøy sammen. Vi synger. Vi snakker. Vi ler. Vi lager mat sammen. Hva er det jeg ikke gjør med denne familien? Det å forlate dem er med hånden på hjertet det vanskligste jeg har gjort. Jeg sto der på flyplassen. Hadde gått gjennom sikkerhetskontrollen, men kom meg ikke et skritt videre. Jeg sto der og så på dem på den andre siden. Og de jo gikk jo heller ikke. Så jeg ble stående å se på dem, inntil en jeg faktisk kjente utrolig nok gikk forbi meg og jeg fikk endelig gått avgårde. Hadde det ikke vært for han hadde jeg sikkert stått der til siste stund med tårene i øynene.

Jeg har nå vært hjemme i mange uker. Tiden går fort. Tiden går sakte. Jeg har det utrolig bra hjemme, og tiden borte har vist meg hvem mine virkelige venner er. Jeg har formet sterkere bånd med noen jeg ikke var så nærme før jeg dro. Mens med andre nærmere har gått litt ut på sidelinjen. I morgen begynner skolen og det er tilbake til mine norske vaner. Det blir spennende. Det blir hardt. Det blir fint. Det blir annerledes igjen. Det forandrer uansett ingenting. Utvekslingsåret vil alltid være i tankene mine. Spesielt vertsfamilien. Mitt bånd med de er like sterkt som tiden da jeg bodde hos de. Jeg savner de mer enn noe annet. Men jeg vet godt at det aldri kommer til å bli noe avskjed til dem. De er i hjertet mitt og jeg vet med sikkerhet at en gang om ikke så altfor lenge skal jeg tilbake. Hadde dratt tilbake hele tiden jeg, hadde det ikke vært så dyrt og hadde jeg hatt mer tid. En kjærlighet som denne har jeg aldri følt før og den må tas vare på. Heldig er jeg som får besøk av vertsmor snart i Oktober. Det blir utrolig stas.

#utveksling #EF 

-9na

 

 FALLING TO PIECES

I miss you all so much! And still there is missing people on this collage. Please, can I go back in time? My wonderful exchange year!

-9naSLUTTEN PÅ ET EVENTYR

Heihei. Hvor ble det av meg? Det nærmer seg hjemreise med stormskritt. Og jeg er knust. Aldri verden hadde jeg trodd at jeg skulle forelske meg så mye i vertfsamilien. Liker ikke en gang å kalle de for vfamilie, de er virkelig som min ekte. Tiden som har vært siden jeg sluttet på skolen har vi utnyttet til det fulle og planen er å gjøre det samme med de resterende dagene. Mye har skjedd siden sist og her kommer en liste for de som lurer på hva som har skjedd siden siste oppdatering:

- Yosemite (nasjonalpark i California) tur med alle utvekslingsstudentene, noen foreldre, vertssøsken og vår IEC  i området. For en fantastisk tur! Så akkurat ut som Norge.

 

- L.A. tur for å dra til Linn's Graduation. Men også for å treffe mammen min etter 10 måneder fra hverandre. Det var så utrolig godt å se henne igjen! 

 

- Garrett sin piano recital, cubscouts promotion og og prosjekt framføring av Andrew.

 

- Farvel party med nesten alle utvekslingsstudentene og IEC. Trist. Dette er min Italianer Ricardo.

 

- Min onkel fra Bergen overrasket meg fullstendig med å komme. Jeg var sjokkert. Så morsomt! Hadde ingen aning.

 

- Min 18-årsdag. Feiret med vfamilie og familie. Men hadde også bursdagparty for meg.

 

- Brothern kom også på besøk og jeg var så glad! Hadde mange fine dager med han. Det var som regel latter dagen lang med han og min vfamilie.

 

- De siste dagene på skolen. Med finaler. Jeg var i tårer nesten hele tida. Sa hade til lærere og venner. Favorittlæreren min, Mrs. Martin!

 

- One Republic Concert i tillegg til at The Script varmet opp. Det var en helt syk og fantastisk opplevelse.

 

- San Francisco dag. Kjempe fint! Pier 39, Twin Peaks og en god pizza. Chuck (Andrew) og mæ.

 

- Vært med venner. 

 

- Armstrong/Redwoods

 

Og selvfølgelig masse annet. Jeg har det så utrolig bra og har ingenting å klage på. Jeg føler meg bare så takknemlig, og stolt over at jeg tok motet til å gjøre dette! 

-9na

 

 

 

 LIVELAUGHLOVE

Hei! Nå begynner klokken å nærme seg kvart over åtte, og jeg har fått unnagjort de fleste leksene for i morgen. Det føles godt! Så da kan jeg utnytte resten av kvelden med hva jeg vil. Blir nok bare en tur i dusjen, ansiktmaske og litt rydding. I dag har min vertsmor hatt operasjon, så jeg har bekymret meg veldig for henne. Heldigvis står det greit til med henne. Ellers går det bra med meg. Tiden går unna og jeg er ikke helt sikker på om jeg syns det er bra eller dårlig. Mamma fortalte meg at hun bestilte flybilletten min hjem i dag, så skal prøve og nyte resten av oppholdet :-)

(søndagens outfit, mamma)
-9naPROM

Hei, og god morgen fra California. Hadde planer om å sove litt lengre enn vanlig i dag, men det gikk i vasken når lillesøster vekket meg klokka sju. Sånn er det  å ha småsøsken, men jeg elsker det! Uansett i går var det ball for min ''High School''. Snille vertsmor hjalp meg med negler, hår og sminke. Tusen takk Jenine <3  Resultatet ble veldig bra! Selve ballet var i San Francisco, så måtte kjøre et stykke. Ballet var bra, men må si at jeg forventet litt mer rolige sanger. Ellers forventet jeg ikke mye. Alle var så fine!

Her noen bilder før ballet:

#utveksling

-9na

 THERE ARE BETTER DAYS COMING

Hei. Den siste uken har jeg vært syk igjen, fortsatt ikke helt topp. Så har dermed ikke gjort mye. Krysser fingrene for å bli frisk snart! Uansett skolen har begynt og det er tilbake til det normale. Har presset meg på skolen de siste dagene for å ikke ha fravær og ikke må ta igjen skolearbeid. Det føles bra, men samtidig går tiden utrolig sakte når du må pine deg gjennom dagen. Dagen i dag derimot gikk faktisk ganske fort. Hadde spansk, dans og matte. I danse klassen min fikk vi besøk av en Hip Hop instruktør og hun lærte oss en del av en dans. Det var veldig morsomt, men også ganske vanskelig. Følte meg egentlig ganske dum der jo sto og prøvde. 

Skal komme meg tilbake til normalen. Må bare få noe å blogge om. Er ikke særlig interessant når jeg er syk uansett. 

Bilde fra da vi var på stranden forrige helg.

-9na

 NYTTÅRSAFTEN

Dette var også en veldig annerledes dag. Planen var at vi skulle dra til stranda, men det ble droppet etter at vi spiste på en litt sugen restuarant og det gjorde oss alle i litt dårlig humør. Så vi dro hjem. Ellie og jeg gikk over med blomster og pepperkakehus til Sharon som hadde bursdag. Deretter gikk vi hjem og spiste middag. Jenine, Ellie og jeg tok på oss ansiktmasker. Så ble det til slutt ''Beauty and The Beast''. Garrett var veldig nærme ved å sovne rett før midnatt, men alle ungene holdt ut. 

Det var ikke noe spesielt over denne dagen, slik som i Norge. Ingen raketter ute. Ikke noe stort måltid. Man trenger heller ikke pynte seg. Og selvfølgelig ingen av min familie og venner fra Norge. Synes det var litt vanskelig denne dagen. Jeg skal være ærlig. Jula er hard. For vi har så mange fine tradisjoner hjemme og som sagt er jo det jeg er vandt til. Likevel må jeg si at jeg har klart meg bedre enn jeg hadde trodd. Skulle fortsatt gjort mye for å være hjemme med familien og vennene mine. Ellers resten av dagene har det bare vært late dager. Har ikke vært helt i form så det er vel egentlig like greit. 

-9naIT'S BEGINNING TO LOOK LIKE CHRISTMAS

Hei, og god morgen til dere i Norge. Hvor ble uka av? Det var jo akkurat mandag. Og som vanlig har jeg glemt bloggen. Uansett, det har vært kaldt i dag. Jenine sa at det ikke har vært så kaldt siden 1946 her, kanskje snøen kommer? Likevel må jeg si at det har vært en finfin dag, minus en liten del. Har vært på skolen som vanlig. Dro hjem og bare slappet av. Snakket også med mamma på telefonen, noe som var kjempe koselig! Har også hatt min dose med ''jul i Blåfjell'' i dag. Annet enn det har vi pyntet litt til jul og avsluttet vi kvelden med en norsk film, selvfølgelig oversatt til engelsk. Den nye versjonen av ''Reisen til julestjernen'' og den fallt godt i smak. Må si at orginalen alltid vil være den beste, men den nye er veldig bra den også.

I går mottok jeg en stor pakke fra mamma med julegaver og masse sjokolade. Takk mamma, du er best <3 Ble så glad! Så nå har jeg både norsk sjokolade fra mamma, sjokoladekalender som jeg kjøpte til alle barna inkludert meg selv og pakkekalender som snille vmor har laget til meg. Skal ikke klage da? Nei. I tillegg lagde vmor grøt til frokost i dag :-)

 

#utveksling

-9na

BACK TO SCHOOL

God kveld. I dag begynte jeg på skolen. Hadde det faktsik veldig fint i dag, var gøy å ha med Tora. Vertsmor har også sagt at jeg har vært utrolig godt humør i dag, så det er jo alltid fint å høre. Straks skal vi kjøre til Tora til flyplassen, det blir trist, etter å ha vært sammen i 11 dager. Ellers strømmer leksene på og det er tilbake til normalen, bortsett fra at jeg har sluttet på Cheer. Fortalte det til en på teamet mitt og brått visste alle det, ryktet går på High School. Så nå skal jeg bli flink til å løpe og trene styrke. Forhåpentligvis begynner jeg på et treningsstudio også. Har også hatt min dose med mariokart i dag. 

Må virkelig si at livet er fantastisk for tiden. Bortsett fra at jeg er i elendig form treningsmessig og alle leksene. Men jeg elsker meg her. Kunne vel egentlig ikke hatt det bedre. Har funnet et hjem og en familie hvor jeg hører hjemme. Og det er en utrolig bra følelse. #utveksling

-9naSAN FRANCISCO CELEBRATION

Gårsdagen gikk som sagt til San Francisco å være turister og feire bursdagen til Tora. Hele vertsfamilien min, Tora og jeg. Det var en strålende dag! Vi stoppet først på toppen av en bakke for å ta noen bilder, resultatet ble ikke så bra, fordi vi alle hadde sola mitt i trynet. Deretter dro vi til de såkalte ''Painted Ladies'', hvor Fullhouse er spilt inn. Husker jeg så på det programmet når jeg var liten, Mary-Kate og Ashley Olsen var så søte! Vi kjørte også opp en veldig lang bakke med ille mye kø, for å kjøre ned verdens mest ''svingete'' vei. Har jo vært der før, men aldri kjørt den ned. Litt senere ble det en tur innom den norske sjømannskirke, hvor vi spiste grøt og kjøpte litt godteri. Kjøpte også hornsalt som man blant annet bruker i kakemenn. Fikk alle i vertsfamilien til å lukte på det, sa det luktet godt og fikk et litt surt blikk tilbake. Det var sykt morsomt, dere burde virkelig sett ansiktet dems. Til slutt ble det litt shopping i Union Square, fikk endelig kjøpt meg en etterlengtet ytterjakke. Og litt andre ting jeg trengte. Huff, har ærlig talt brukt litt for mye penger i det siste.. Vi avsluttet kvelden med å spise på The Cheesecakefactory. Alle var så sultene. Turen gikk deretter hjemover hvor alle, bortsett fra Steve og meg sovnet til julemusikk. Fin fin dag!

I dag har jeg ikke gjort stort. Ryddet rommet. Gjort litt lekser. Skal gjøre mer. Spilt Wii. Mariokart. Jeg har blitt kjempe flink i forhold til igår. Alle blir kjempe ivrige! Andrew og jeg er som regel på lag og slår alltid det andre laget. Blir nok å spille litt mer nå snart, så avhengig. Uansett ferien er over i morgen. Både glad og lei meg. Kan heller ikke tro at det er første desember i dag. Hvor ble tiden av? Helt ærlig har jeg ingen julestemning, men jeg ser fram til å feire jul på en annen måte. 

#utveksling

-9naCATCHING FIRE

Hei, god morgen. Først vil jeg si gratulerer med dagen til Tora som er her. Love you! Vi skal feire dagen hennes i byen, SF med familien min. Det blir nok veldig bra.

I går derimot var en sinnsykt bra dag! Har ikke ledd så mye på lenge! Eller det ender alltid med at jeg ler meg nesten hjel når jeg er med Sofie. Det er bare oss. Men nå var vi to til, så alt ble ekstra morsomt og vanskligere å stoppe og le. Etter en lat formiddag dro Tora, Sofie, Jenine og jeg for å se ''Catching Fire'' på kino i Petaluma. Først og fremst må jeg si at Petaluma er en veldig fin by, ligger ca. 30 min unna oss. Filmen var utrolig bra, og ble veldig sur da jeg måtte gå på do under den. Litt dumt at den stoppet så brått, slik at man gleder seg sånn til den neste, som sikkert ikke kommer før noen år... Uansett vil bøkene i mine ører være mye bedre, men det er jo nesten alltid sånn. Etter kinoen gikk vi en tur til en godteri butikk og gjett om Sofie var i himmelen, haha, hun er så søt. Også var det bilturen hjem da, rakk ikke drikke cappucino'en min før jeg kom igjen, siden vi bare ledde i bilen. Endte dagen med to episoder av Pretty Little Liars, som alltid er like spennende!

 

Måtte ha et bilde med vertsfaren min også, selv om han ikke fikk lov til å bli med på jenteturen. Bloggæs!

#utveksling

-9naTHANKSGIVING BREAK

California 10:17

God morgen, eller god kveld. For tiden har vi thanksgiving break og det er veldig morsomt å oppleve. Det er hvertfall sikkert at det er veldig deilig med ferie, har jo hatt skole og cheer konstant i mange måneder etter hverandre nå. Så deilig å få et lite pust i bakken. Begynner på mandag, og har allerede startet å tenke på alle leksene, huff. I skrivende stund sitter jeg i stua med alle i vertsfamilien, mens Tora, Linn og Max sover.

I denne ferien har jeg vært i Thousand Oaks fra fredag til onsdag hos søsteren min med Tora. Koselig det. Vi tok turen in til L.A selvfølgelig en del ganger, opplevde blant annet The Grove, The Griffith og Walk of fame. Første kvelden møtte Tora på noen kjendiser å hun ble i fyr og flamme, jeg ante ikke hvem det var. Andre kvelden dro vi for å se utover ''The Griffith'', det var magisk. Annet enn det ble det også litt shopping på meg og fikk sett igjen Julie fra kampen som var kjempe koselig! På onsdag dro vi fra Thousand Oaks til Sonoma, veldig lang biltur, kjedelig. Jeg merket godt at jeg hadde savnet vertsfamilien min kjempe mye, skal ikke forlate vertsfamilien min i en så lang periode en gang til for å si det sånn, før meg må. I går ble det feiring av thanksgiving her i huset og det var vellykket, men dumme meg tok ikke akkurat mange bilder.

The Grove, Fredag kveld:

 

En scene fra en film er spilt inn her.

 

The Griffith, Lørdag:

 

Walk of fame, Søndag:To bilder fra thanksgiving:#utveksling

-9naREADING IS DREAMING WITH OPEN EYES

Wow. Jeg har aldri før lest en bok av Nicholas Sparks før. Hvorfor? Han skriver så nydelig. Hva er vel ikke bedre enn en lovestory? Ikke så mye i mine ører. Jeg er i hvertfall i mitt rette element. Klin umulig å legge fra seg når du først har startet (det merket nok Linn veldig godt, sorry). Det finnes også en film til denne boka, men boka er hundre ganger bedre om ikke tusen. Hehe. Tror jeg må kjøpe noen flere bøker av Nicholas Sparks ja.

''Reading is dreaming with open eyes''

Regner vel egentlig med at det ikke er bok tips dere vil høre når jeg er her i Cali? Jeg er bare en smule forelsket i den. Men jeg skal prøve å gjøre innleggene mer interessante.

#utveksling

-9naUPDATE

Hei igjen. Blir lenge mellom hver gang, og jeg lover ting, men holder de ikke. Så skal ikke love noe igjen. Kanskje det forbedrer seg da? Hvem vet. Jeg vet at familie, venner og sikkert andre ønsker og se mere til meg, og høre mer fra meg. Fra denne kanten har det vært stille litt for lenge! Skal oppsummere litt kort, siden jeg flyttet:

- Har vært på de siste fotballkampene

- Feiret bursdagen til min fantastiske vertsfar, som ironisk/utrolig nok er 4 dager eldre enn min egen far.

-  Dro på fotballkamp i Berkeley med vertsmor og hennes venninne.

- Vært syk i en lang stund, ikke helt frisk enda.

- Har hatt jentehelg med vertsmor. ( De andre bestemte seg spontant til å dra til Disneyland)

- Har hatt bakedag med Morgan.

- Altfor mange cheer treninger (unødvendige)

- Vertsmor og jeg har blitt helt hektet på Pretty Little Liars.

- Var ute med venner på Halloween, bare gutter vel og merke, med unntak av Sofie.

Det er vel så mangt jeg kan nevne. Har dessverre ikke rukket å gjøre så veldig mye spesielt enda. Ukene går unna. Skole, cheer, lekser og sove. Til søndag har vi konkurranse i Cheerleading og etter det legger jeg det på hylla. Da får jeg litt bedre tid til lekser, vertsfamilie og venner. Det gleder jeg meg veldig til. Sannheten er at jeg er veldig lei cheerleading, det var ikke helt som jeg tenkte det skulle bli, men det skal fremdeles ikke ødelegge noe. 

Nå får jeg få ræva i gir som vi sier i Norge. Har endelig hatt en dag fri fra cheer og har derfor ikke gjort noe. Prøver alt jeg kan for å bli frisk. 

-9na

 STILL HERE

Jeg lever fortsatt, men glemmer bloggen helt. Livet er travelt, hatt mye å gjøre i det siste. Har byttet vertsfamilie og flyttet på tirsdag. Velger og ikke si så mye om det, bortsett fra at jeg ikke passet så veldig godt inn der og var derfor ikke verdens beste match. Jeg vet godt at jeg valgte selv å bo hos dem, men ting er annerledes når man skal bo der i nesten ett år, isteden for 4 uker. Men jeg har det utrolig bra, bor hos ''naboen'' en kjempefin og herlig familie. Jeg har virkelig blitt kjempe glad i dem på kort tid!! Har ikke annet enn å si at jeg har det kjempebra, så ikke bekymre dere der hjemme ;-)
-9naIKEA

So I'll try start writing on English from now on. For my new friends from here and to improve my English as well. We'll see how long I can do it.

Anyways today I have been skyping with my mom. That was nice. I also went to IKEA with Jenine. I smiled a lot, it looked exactly like the ones in Norway. We also ate Swedish meatballs and swedish soda that made it even better! In addition I bought "punchboller", which I have no idea how to translate. I really had so much fun with Jenine today, loved it!!

-9naHOMECOMING WEEK OVER

Heihei. Nå er det søndag, allerede. Her sitter jeg nede i stua i pysjen og spiser scones. Sagt i et tidligere innlegg, det har skjedd mye den uken. Skal prøve og oppsummere det kort med en del bilder og litt tekst.

Onsdag:

Det var Wacky Tacky day. Etter skolen hadde vi dobbel cheer practice. Og gjorde litt lekser når jeg kom hjem, men rakk ikke stort mer.Torsdag:

Torsdag skulle man bare ha på noe grønt. School spirit. Grønn er fargen vår. Har dessverre ingen bilder. I tillegg hadde vi Rally på skolen. Rally er at ''nesten'' alle sporter opptrer med et program. Vi cheerleadere kjørte vår rutine, noe som gikk helt greit. Men var litt skummelt, siden hele skolen så på.

 

Fredag:

Hadde min første presentasjon i U.S history, var veldig nervøs. Vi hadde også en kortere skoledag enn vanlig, fordi vi gikk i parade til Sonoma Plaza. Jeg gikk selvfølgelig med cheerleaderne mine! Når vi kom frem skulle alle kandidater til homecoming queen og king opp på scenen, hvor de ble spurt en drøss av spørsmål. En venn av meg Brittany var nominert, men vant ikke. Senere på kvelden var det klart for fotballkamp. Både jv og varsity. Under hele jv sin kamp gikk jeg rundt og tok bilder (Mamma, denne helgen har jeg vært kjempeflink til å ta bilder). Vi vant varsity kampen, som er dem jeg heier for!! Det var utrolig gøy, men jeg holdte på fryse hjel der jeg sto i skjørt og topp på sene kvelden.

 

Lørdag:

Dro til pumpkin patch med Sharon, Jim, Seamus, Sofie, Emil og Kaileigh. Morsomt å oppleve det! På kvelden var det tid for homecoming dance. 

 

Tid for dans#utveksling

-9naTRAVEL DAME

Heihei. Hvor blir det av meg? Denne uken er fullt med mye rart. Har veldig mye å gjøre. Det er homecoming uke, noe som betyr at vi har dressing up days på skolen. I går var det decades day, og twin day i dag. Det er litt stressende, men moro. I morgen skal man bare kle seg med umatchende klær. Bortsett fra det går tiden min stor sett til skolen, lekser, cheerleading, soving og litt andre saker som snart er fikset. For tiden er jeg veldig stressa, men ordner seg sikkert snart, det er bare det at alt har lagt seg til denne uken. Men jeg har det greit her i Cali.

For en time siden kom jeg akkurat hjem fra shopping med Jenine. Ute og funnet sko til homecoming. Check. Nå må jeg få skrevet en engelsk essay om en bok fort og raskt. Har egentlig bare lyst å legge meg, men slik er nå det.


(yesterday)

#utveksling

-9naHAPPY BIRTHDAY

Happy birthday to my very sweet friend in Norway Ingrid. You are often on my mind and I hope you are having a great day. Although it's almost over back there. I'm really happy I got to know you, because you mean a lot to me! I miss you <3

Also happy birthday to one of my old friends Thea that I spent a lot of time during elementary school with. I miss you <3

-9na

Mitt navn er Nina Gjestad og er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. I juli drar jeg på utvekslingsår til California. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om tiden før jeg drar og når jeg er der nede. Og kanskje når jeg kommer hjem igjen. Følg med!

Kontakt: @hotmail.com
+ Legg meg til som venn

arkiv

September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. April 2014. Februar 2014. Januar 2014. Desember 2013. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012.

kategorier

Anbefaling. Antrekk. BILDEDRYSS. Blogg. DIY. Hverdag. Instagram. Oppskrifter. Quotes. training. Utveksling.


Design laget av Anette©
hits